Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:39 07.07.25 
dir.bg
   >> HTML версия на Лафче
*Кратък преглед

Тема ДО АДМИНИТЕ НА ДИР.БГнови  
АвтормeчoПУX (Нерегистриран)
Публикувано21.09.03 01:54

МОЛЯ ДА СПРЕТЕ ДОСТЪПА НА НИК ШTЪPKEЛ..същия е педофил .аз съм на 13 години и ми отправя гадни предложения за секс на живо.....родителите ми са уведомени в случай че не вземете мерки те ще предприемат съответните юридически мерки срещу вас ........((((((((((((((((((

Тема hahahaha :Dнови [re: мeчoПУX]  
Автор LiNkiNLaDy (wow...)
Публикувано21.09.03 02:15

i kakvo mogat da napravqt roditelite ti ?
mnogo mi e interesno, i otkade na kade dirbg 6i spira dostapa na nqkaf si tam ?!
da e napravil ne6to protiv pravilata?
te kfo sa vinovni 4e flizat pedofili f laf4eto?

Тема Re: ДО АДМИНИТЕ НА ДИР.БГнови [re: мeчoПУX]  
АвтормaйнaTA (Нерегистриран)
Публикувано21.09.03 02:54

ТА така 1 кат си на 13 не ми е ясно какви родители са такива дет те оставят по нощите в чата ! Не си ли утре на училище ?2 тука е чат и всички влизат за релакс и не си ти тоя дет определя правилата 3 чата има и хелп вземи го прочети .4 имаш опция натрапници и го буташ там и просто не го четеш.Ясно ?

Тема Re: ДО АДМИНИТЕ НА ДИР.БГнови [re: мeчoПУX]  
АвторPивъp (Нерегистриран)
Публикувано21.09.03 23:14

Аз пък да те питам ти какво правиш в чата като си на 13?
Интернет е свободна зона и всеки прави там каквото иска.
Съжалявам ама мястото ти не е в чатове за възрастни.

Тема Re: ДО АДМИНИТЕ НА ДИР.БГ [re: мeчoПУX]  
Авторcъмнявaщa ce (Нерегистриран)
Публикувано22.09.03 10:30

като те гледам как си оформил постинга си.. бая се съмнявам, че си на 13. явно си отличник в училище, което пък не ми се вярва, тъй като те г ледам, че постоянно си в лафчето, а за да можеш да се изразиш добре трябва четене не на общи, лични и бързи, а четене на книги и здраво учене. Гледам те в лафчето, че се правиш на ударен и пишеш буквата "р" като "л", когато пишеш... 13-годишните желаят да изглеждат големи, а не се правят зорлям на малки! имам дъщеря горе-долу на толкова и ми е ясна картинката. ако желаеш да окаляш някого или да му отмъстиш - направи го с мозък в разговор с него. не е ясно каква е истината, така че само се излагаш като пишеш неща, които нито някой може да провери, нито да се докажат. за родителите ти няма да се изказвам.. те са ти родители и сигурно за теб са най-идеалните.. но не изглеждат така в очите на тези, които са прочели постинга ти (ако изобщо си на 13, разбира се).

Тема А стига глупости, бе!нови [re: мeчoПУX]  
АвторJudasP (Нерегистриран)
Публикувано23.09.03 12:14

Най-редовно си се псуваме с ШТЪРКА в стая 30+, но сега просто не мога да не му ударя едно рамо на пича!
Тоя човек доколкото съм забелязал влиза предимно в стая 30+. Ти като си на 13 год. какво търсиш там? Освен това не помня случай въпросната личност с пернат ник да е влизал в чата преди 22.00 - 22.30. Та в тоя ред на мисли да попитам - по това време тийнейджър(ка) на 13 години не трябва ли да си е у дома в леглото? Родителите ти би следвало да се позамислят за истинската причина да ти бъдат отправяни подобни предложения, а тя е следната: ти си в неподходящо за теб време на неподходящо за теб място, а от това следва, че и други неподходящи за теб обстоятелства е може да възникнат. А и който го е шубе от вълци, да не ходи в гората, нали така?

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.