|
Тема
|
ДО АДМИНИТЕ НА ДИР.БГ
|
|
Автор | мeчoПУX (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.03 01:54 |
|
МОЛЯ ДА СПРЕТЕ ДОСТЪПА НА НИК ШTЪPKEЛ..същия е педофил .аз съм на 13 години и ми отправя гадни предложения за секс на живо.....родителите ми са уведомени в случай че не вземете мерки те ще предприемат съответните юридически мерки срещу вас ........((((((((((((((((((
| |
|
i kakvo mogat da napravqt roditelite ti ?  
mnogo mi e interesno, i otkade na kade dirbg 6i spira dostapa na nqkaf si tam ?!
da e napravil ne6to protiv pravilata?
te kfo sa vinovni 4e flizat pedofili f laf4eto?
| |
Тема
|
Re: ДО АДМИНИТЕ НА ДИР.БГ
[re: мeчoПУX]
|
|
Автор | мaйнaTA (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.03 02:54 |
|
ТА така 1 кат си на 13 не ми е ясно какви родители са такива дет те оставят по нощите в чата ! Не си ли утре на училище ?2 тука е чат и всички влизат за релакс и не си ти тоя дет определя правилата 3 чата има и хелп вземи го прочети .4 имаш опция натрапници и го буташ там и просто не го четеш .Ясно ?
| |
Тема
|
|
|
Автор | Pивъp (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.09.03 23:14 |
|
Аз пък да те питам ти какво правиш в чата като си на 13?
Интернет е свободна зона и всеки прави там каквото иска.
Съжалявам ама мястото ти не е в чатове за възрастни.
| |
Тема
|
|
|
Автор | cъмнявaщa ce (Нерегистриран) |
Публикувано | 22.09.03 10:30 |
|
като те гледам как си оформил постинга си.. бая се съмнявам, че си на 13. явно си отличник в училище, което пък не ми се вярва, тъй като те г ледам, че постоянно си в лафчето, а за да можеш да се изразиш добре трябва четене не на общи, лични и бързи, а четене на книги и здраво учене. Гледам те в лафчето, че се правиш на ударен и пишеш буквата "р" като "л", когато пишеш... 13-годишните желаят да изглеждат големи, а не се правят зорлям на малки! имам дъщеря горе-долу на толкова и ми е ясна картинката. ако желаеш да окаляш някого или да му отмъстиш - направи го с мозък в разговор с него. не е ясно каква е истината, така че само се излагаш като пишеш неща, които нито някой може да провери, нито да се докажат. за родителите ти няма да се изказвам.. те са ти родители и сигурно за теб са най-идеалните.. но не изглеждат така в очите на тези, които са прочели постинга ти (ако изобщо си на 13, разбира се).
| |
Тема
|
А стига глупости, бе!
|
|
Автор | JudasP (Нерегистриран) |
Публикувано | 23.09.03 12:14 |
|
Най-редовно си се псуваме с ШТЪРКА в стая 30+, но сега просто не мога да не му ударя едно рамо на пича!
Тоя човек доколкото съм забелязал влиза предимно в стая 30+. Ти като си на 13 год. какво търсиш там? Освен това не помня случай въпросната личност с пернат ник да е влизал в чата преди 22.00 - 22.30. Та в тоя ред на мисли да попитам - по това време тийнейджър(ка) на 13 години не трябва ли да си е у дома в леглото? Родителите ти би следвало да се позамислят за истинската причина да ти бъдат отправяни подобни предложения, а тя е следната: ти си в неподходящо за теб време на неподходящо за теб място, а от това следва, че и други неподходящи за теб обстоятелства е може да възникнат. А и който го е шубе от вълци, да не ходи в гората, нали така?
| |
|
|
|
|