Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:47 07.07.25 
dir.bg
   >> HTML версия на Лафче
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Относно паролите за достъп до пощите и лафа!нови  
Автор wetwet (потребител)
Публикувано10.05.01 11:42

Паролата за достъп и ID-то в dir.bg-пощите са строго индивидуално, но понякога се намира някой "любопитко" и "доброжелател", който се добира по някакъв начин до собствената ти парола и съвсем педантично ти преглежда личната поща. Първото нещо, което правиш е смяна на паролата за достъп, но тогава идва другия проблем - Лафчето те отчита като нов потребител и не ти дава достъп до вече регистрираните ти никове

Неприятно! Или трябва да се откажеш от пощата си или от никовете си... а ако някой ти влиза в пощата... той има пълен достъп и до никовете ти! Пак неприятно! Има ли оправия! Дано!

Редактирано от wetwet на 10.05.01 12:05.

Тема Re: Относно паролите за достъп до пощите и лафа!нови [re: wetwet]  
Автор Цвeтaн ЦвeтkoвАдминистратор (Администратор)
Публикувано10.05.01 14:24

Смяната на парола на пощата не се отразява на достъпа до другите услуги
Ако е имало някакъв проблем пробвайте да влезете в чата със старата си парола
ако успете значи проблема е при нас.

Дайте ми повече инфо, коя е пощата която имате при нас и т.н

...
"Няма човек който да знае и да разбира от всичко !"

Тема Re: Относно паролите за достъп до пощите и лафа!нови [re: Цвeтaн Цвeтkoв]  
Автор !Apple (чатърче)
Публикувано10.05.01 16:26

За съжаление,Вие не отговорихте на другата тема.....за виждането на дадено потребителско име, с което се влиза в чата/т.е.името на п.к./ и влизането на нежелани лица в скритите стаи?:)))) Много избирателно давате своите отговори:))))[image][/image]

Тема Re: Относно паролите за достъп до пощите и лафа!нови [re: !Apple]  
Автор Цвeтaн ЦвeтkoвАдминистратор (Администратор)
Публикувано10.05.01 20:13

Никъде не е написано че потребителското име е тайна.

на втория въпрос съм отговрил където е зададен.

...
"Няма човек който да знае и да разбира от всичко !"

Тема Re: Относно паролите за достъп до пощите и лафа!нови [re: Цвeтaн Цвeтkoв]  
Автор!Apple (Нерегистриран)
Публикувано14.05.01 12:55

Вече Ви казах, каквото имам да кажа по темата! Много съм разочарована и ще си потърся и отворя пк в друг сайт, а колкото до чата...аз лично мога и без него!:))))))

Тема Re: Относно ... :)нови [re: !Apple]  
АвторLox (Нерегистриран)
Публикувано15.05.01 20:01

Здравей, !Apple :)

Много лесно се разочароваш ... все пак администраторите имат нужда от информация за да могат да работят ефективно :)

Няма гладко начало на почти нищо - особенно софтуер който го мъчат какви ли не интернет фенове :)))

Радвам се че те виждам и тук :)

Тема Re: Относно ... :)нови [re: Lox]  
Публикувано17.05.01 20:30

Ех,LOX! За каква информация става дума, ксато ми прочетат личният разговор, който водя в скрита стая, с човек, който не е в България?
И какъв системен оператор е 5ното та да види през коя п.к. е влязъл даден потребител! Наистина намирисва на нарушаване на личната тайна на хората? И после уж в чата на обща, по личните ли си избирате гаджетата!:)))))
Радвам се, че съм създала радост на някое тъжно и самотно същество с моите лични, но все пак е гадно, защото значи ДС, все още е жива и ние още дълго ще чакаме да ни стигне демокрацията!

Тема Re: Относно ... и скритите стаи !!!нови [re: !Apple]  
Автор Lox: (малко луд)
Публикувано18.05.01 08:28

Това че е някой е успял да ти научи паролата - трябва да му е струвало доста усилия, или тя /паролата/ е много елементарна. Лично аз ти препоръчвам, а и не само в DIR.BG, да ползваш по-дълга парола в комбинация с цифри - това поне дава някаква гаранция, че с налучкване ще успееш да затрудниш своя доброжелател.

Искам да се обърна към системните администратори !

Имах възможността да се насладя да един БЪГ със скритите стаи :)
В скрита стая има двама юзери. Те провеждат доста личен разговор. Решават да излязат от стаята и да ме извикат в откритата. Единия го дропва. Той се логва отново и вече е в откритата стая. Изпраща ми покана от НЕЯ /стаята/. Това е абсолютно сигурно /че я праща от там/.
Избирам ПРИЕМИ ... и се озовавам в скритата !
Разбира се там няма никой и си седя сам ... викнах ги да дойдат ... а те се разсърдиха ужасно - защото решиха, че съм влязъл умишлено !

Ако мислите че това е невъзможно - можете да погледнете логовете - ще ви дам и информация за никовете /ако се налага/ ... НО това е проблем и то НЕ за отминаване !

Тема Re: Относно ... и скритите стаи !!!нови [re: Lox:]  
Публикувано18.05.01 17:30

Е, така сме ние елементарните, с елементарните пароли:))) Пък вие сложните си тикате гагите по личните на хората и си въобразявате, че сте върха на интелекта! Но,стига! Не ми се водят безмислени полемики....аз за себе си, лично, приключих с чата!Когато се налага да си говоря с някой в скрита стая...хич не ми пука, че някой жалък тъпоглавец ще ме прочете...може пък и да се научи на нещо:)))))))

Тема Re: Относно ... и скритите стаи !!!нови [re: !Apple]  
Автор Lox: (малко луд)
Публикувано18.05.01 21:11

Наистина е неприятно ... Спирам и аз.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.