Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:38 12.07.25 
dir.bg
   >> HTML версия на Лафче
*Кратък преглед

Тема Не мога да вляза в лафчетонови  
АвторЧaт-бoeц (Нерегистриран)
Публикувано12.04.01 14:34

От 09.04., когато стартира новата версия на html, нямам достъп, въпреки че съм регистрирана. Независимо от това, имам непрекъснат достъп до другата весрия. Бихте ли помогнали?
Благодаря ви

Тема Re: Не мога да вляза в лафчетонови [re: Чaт-бoeц]  
Автор phpGuruАдминистратор (минаващ)
Публикувано12.04.01 14:54

do koia stara versia ??
veche novia chat e na

, a staria go niama nikade

Тема Re: Не мога да вляза в лафчетонови [re: phpGuru]  
Автор Kapимa (непознат )
Публикувано12.04.01 16:17

Това, което вероятно не съм изразила правилно, е, че имам възможност за достъп до java версията, но не и до новата html версия, която искам да ползвам. Именно затова помолих за помощ.

Тема Re: Не мога да вляза в лафчето [re: Чaт-бoeц]  
Авторsisi (Нерегистриран)
Публикувано12.04.01 18:47

Не ме пуска изобщо до лафчето HTML, дава ми съобщение "PROXY REPORTS" и оттам натака вече няма спасение... Какво да направя? В JAVA само ми дава възможност да си напиша ника и паролата и след това виждам "CONNECTION TO HOST LOST ... OK CHAT" Какво да направя???

Тема Re: Не мога да вляза в лафчетонови [re: sisi]  
Автор phpGuruАдминистратор (минаващ)
Публикувано12.04.01 19:41

sajaliavam, no i pri dvamata problema e vav vashia dostavchik (sysadmin) i nie nishto ne moje da napravim govorete s tiah :(

Тема Re: Не мога да вляза в лафчетонови [re: phpGuru]  
Автор wetwet (непознат )
Публикувано13.04.01 10:42

Благодаря, за разяснението! Съжалявам, че не мога да помогна с мнение и коментар, поради невъзможността ми да вляза в новата версия! Жалко, че подозренята ми ги потвърдихте. Това което успях да видя от новата версия - е страхотно))) Наистина! Поздравления!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.