|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Мисля че отдавна имаше нужда за такава тема, и затова започвам да пиша правила за този клуб, които ще се допълват с времето. Ако някой има възражения - да възразява докато е време Па и после ша може.
1. Пишете на кирилица - имате кирилица на мишините (за който няма - има Кредор). Всички мнения и теми, написани на латиница, ще бъдат изтривани без предупреждение.
2. Потрудете се и намерете - 80% от въпросите задавани тук са били задавани и преди. Прочетете залепената горе тема на Димоди и потърсете информация в старите теми на клуба, преди да задавате въпрос, задаван вече преди седмица. Вярно, търсенето на дира не работи, но пък и не може всичко на готово. Засега това е само предупреждение, в последствие ще заключвам теми.
3. Формулирайте добре въпроса си - Ако не го направите - или ще ви се подиграят, или няма да ви отговорят. Помислете преди да пишете.
4. Flame wars не са добре дошли - Ако прекалите с някой флейм, може да го сподели съдба, по-лоша и от изтриване.
5. Реклами няма да се толерират - Ще бъдат изтривани без предупреждение.
6. Избягвайте теми с очевидна липса на връзка с предназначението на клуба - Ще бъдат заключвани.
Заключвам темата, довечера ще изрина ненужното.
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.Редактирано от Koтapakът нa Шpьoдинrep на 01.03.06 10:18.
| |
|
Всичко 6, ама последната точка... не разваляй купона, бе шефе .
За какво ще си говорим, ако не за глупости? За работа ли?

Преди да направиш нещо, преброй до 20. Усмихвай се по-често от другите.
(в памет на gali)
| |
Тема
|
Re: мрррррррр ;)
[re: Hell]
|
|
Автор |
Blake (извънземен) |
Публикувано | 27.01.06 00:25 |
|
Ще оказвам необходимия (физически) контрол по последната точка... щото то без некое флеймче закъде сме 
Just a genius
| |
|
само съм си оставил вратичка, ако някой флейм излезе от контрол 
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
Как да разбирам фразата "Съдба, по-лоша и от изтриване"? Би ли задоволил любопитството ми?
пп. Май вече е време да се регистрирам и тук.
| |
|
ще го запазя в тайна, нека да е изненада... 
There are three determined states the cat could be in: Alive, Dead, and Bloody Furious.
| |
|
въпроси свързани с хостинг фирми да се махат? освен ако не е за безплатен хост.
| |
|
Според мен няма лошо да обменяме мнения за хостинг и друг вид услуги, които са свързани с работата ни. Ама без реклами!
Това е религия, момче! А не скапана пазарна икономика!
| |
|
да, правилно, но досега в повечето случай се е стигало до реклами а и в повечето случай самите фирми си пускат рекламите
| |
|
Аз предлагам теми, които нямат нищо общо с WEB Дизайн да се изтриват без предупреждение. Така трябва да се постъпва и с рекламите!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|