Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:52 12.01.25 
Компютри и Интернет
   >> WEB Дизайн и HTML
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема На първа страница в Гугъл?нови  
Автор Ludo.Pile (Градинар)
Публикувано08.11.05 12:55

Здравейте,
След направата на сайта и следвайки вашите думи от темите написани по- долу, аз се опитвам да оптимизирам сайта си колкото може повече:
- добавих meta name - ове
- регистрирам го където и както мога за да има повече връзки към мен
- добавих още ключови думи в title - то

Та въпроса ми е какво още мога да направя и ако съм направил някоя грешка моля кажете.

Предварително ви благодаря

Тема Re: На първа страница в Гугъл?нови [re: Ludo.Pile]  
Авторhitov (Нерегистриран)
Публикувано08.11.05 13:25

Да се махнеш от hit.bg

Тема Re: На първа страница в Гугъл? [re: Ludo.Pile]  
Автор atakmim (хммм)
Публикувано08.11.05 14:22

Добре са ти казали да се махнеш от "хит"-а.
Гледам че savour.info е свободен, за 4.50лв за година може да го имаш. Какво чакаш :)

АвторN.W. (Нерегистриран)
Публикувано08.11.05 15:30

За по-горно място в GOOGLE, е необходимо да имаш линкове към теб от възможно с по-голям индекс в търсачката. Правилно те посъветваха - махни се от "хит"-а, ако единствената ти цел е индексацията на GOOGLE.

За ключовите думи в <meta name="keywords" - раздели ги. Нампример, ако държиш да си по-нагоре в "озеленяване" е добра идея да ги напишеш: озеленяване, Озеленяване, вътрешно озеленяване, Вътрешно Озеленяване, външно озеленяване, Външно озеленяване, вътрешно и външно озеленяване, Вътрешно и външно Озеленяване и т.н.... - индексацията "разбира" от малки и главни букви, затова пиши вариантите които най-вероятно са най-често търсените - по предположение - по-често ще се търси озеленяване отколкото вътрешно озеленяване, затова озеленяване е по-напред в редицата от ключови думи. За сега това. Премести си сайта обаче първо

ПП: Не е необходимо да публикуваш 100 пъти линка към сайта си в постинга - все се брои за 1 . Виж, ако постингите ти са повече - е друго нещо, но тогава могат да те обявят за спамер

Тема Re: На първа страница в Гугъл?нови [re: N.W.]  
Автор dtstyle (новак)
Публикувано08.11.05 16:51

Обърни внимане на title и както ти казаха от хит бг.... малко е вероятно да влезеш в google
http://faq.host.bg/article.php?id=HL789487
http://forums.flashbg.org/viewtopic.php?t=2048
разгледай "Полезни линкове и често задавани въпроси - 26 OKT",

Успех !

АвторVaskata (Нерегистриран)
Публикувано09.11.05 11:20

Разгледай тази статия

. Купувай си .info домейна и ме му мисли! Плюс това ще си знаеш, че е твой.

Автор Ludo.Pile (Градинар)
Публикувано09.11.05 15:59

Браво, браво на мен:-) тоест на вас, на вас и моят инат....хе хе хе, аз успях...ура... успях
Следвайки написаните указания и търпеливо изчкване на роботчето, на гугъл да ме посети, успях да отида на втора страница, където съм първия сайт на фирма за озеленяване, а не портал, каталог или там каквото и да е подържано от професионалисти занимаващи се с това от година, а и като се има предвид споменаването че съм в хит.бг направо си е за радост:-) нали? Също и да се има в предвид че незнам бъкел англйски..
Хе, та написваш "озеленяване" и хоп ето ме мене

Но усилията ми да съм на първа страница няма да спират, не се задоволявам с втора страница та дори и да съм на първо място там.
следва урок по "що е то домейн и хостинг, как се взима, от къде, как се качва сайта на него и всичко там..."
Вече съм готов с име което мисля че е свободно и почвам да разучавам как и какво трябва да направя.
Ще съм Ви още повече благодарен ако помогнете ...

Докато пиша тези редове погледнах в гооглето какво излиза на думата "тревен чим" и познайте къде съм:-)

А думата " градина" .... хе хе...спокойно може да ме наричате "колега":-)

Благодаря ви много за полезните съвети

Авторhitov (Нерегистриран)
Публикувано09.11.05 18:47

Не бързай да се радваш толкоз щото гугъл е капризно животно. Днес си там утре те няма.

Като купуваш домейн гледай да съдържа основната ключова дума на тематиката на сайта.

Тема info ? ....нови [re: hitov]  
Автор dtstyle (новак)
Публикувано09.11.05 20:06

Дайте малко информация къде е го дават това info. за 4.5 лв на година ...
пуснете някой линк .....

АвторComeOut (Нерегистриран)
Публикувано09.11.05 20:52

Страницата е готина,но ти предлагам да използваш малко цсс а да я поразкрасиш
например бордер-а на таблицата го направи на точки дакажем:
<style>
table {border: dotted 2px black }
</style>
Тва нейде в <head> може вместо dotted - dashed и това е готин бордър
Друг вариант е да направиш заоблени ръбове на таблицата.По-красиво е.
също смени шрифта,лично на мен не ми допада . Препоръчвам ти ариал.
Успех!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.