|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Русия: Грузия трябва да направи първата крачка
|
|
Автор |
Dakota (erotoman) |
Публикувано | 13.12.08 05:01 |
|
Чета и не вярвам на очите си. Що за наглост?!
Москва иска нормализиране на отношенията с Тбилиси, но счита, че на въпроса за териториалната цялост на Грузия е сложена точка.
Това съобщи Интерфакс.
"Ние приветстваме възможността за нормализиране на отношенията с Грузия, но в дадения случай Грузия, която скъса дипломатически отношения с Русия, трябва да направи първите крачки", заяви заместник-министърът на външните работи на Русия Григорий Карасин.
"Що се касае до териториалната цялост на Грузия, то днешното грузинско ръководство със своето престъпно решение през август постави точка на този въпрос", подчерта той.
Как е възможно подобно нахалство? Подклаждаш конфликт и разпалваш война, заграбваш и окупираш една трета от Грузия, а после искаш другият да направи първата крачка!? Абе еййй... я марш обратно на север от Кавказ! Вие ще направите първата крачка и тя ще е назад и извън Грузия!
Кое беше престъпно решение, бе мили русначета, да защитиш собственото си население на своя територия от сепаратистите, които въоръжавахте толкова години?
Идиоти! Продължавайте в същия дух и поддържайте същите темпове на изтичане на милиарди долари всекидневно от Русия! Браво на вас. Приятно фалиране, нещастници!
Агресори, окупатори, че и нагли на всичкото отгоре.
"Договор, подписан с Русия, струва по-малко от хартията, върху която е написан!" - Бисмарк
| |
Тема
|
Re: Русия: Грузия трябва да направи първата крачка
[re: Dakota]
|
|
Автор |
Sargon lll () |
Публикувано | 13.12.08 11:47 |
|
Нямам логично обяснение на твоята ожесточеност към Русия. Чудя се, просто е невероятно колко антируски си настроен. Едва ли някой ти плаща за това, така че, сигурно е някаква психична фиксация. Ама, забавен си даже... Макар че, извратено е да се забавляваш с чуждото нещастие...
| |
|
Ти да не си никарагуанец? Дори бедните никарагуанци сигурно не знаят къде изобщо се намират псевдо-републиките, които признаха.
И вместо да се напъваш да търсиш логично обяснение в нещо, толкова просто като 2+2=4, по-добре коментирай изцепката на зам.външния министър на Русия, в стил: Ние ви окупирахме, но вие трябва да се наведете сега сами и да се хванете за палците. И да ни се извините за окупацията.
"Договор, подписан с Русия, струва по-малко от хартията, върху която е написан!" - Бисмарк
| |
|
Колкото и нещастен да си заради съдбата на т. н. държава Грузия - нищичко не можеш да направиш! Този път доброто победи!
| |
Тема
|
[re: Sargon lll]
|
|
Автор |
AGLER () |
Публикувано | 14.12.08 17:21 |
|
Нямам логично обяснение на твоята ожесточеност към Русия.
Аз пък имам!
Всеки българин, дори с минимален интелект и исторически
познания би трябвало да има такова отношение към азиятската
империя на злото!
Аз спецаилно съм на мнение, че колкото по зле са
там, толкова по добре за всички!
| |
Тема
|
[re: AGLER]
|
|
Автор |
Sargon lll () |
Публикувано | 14.12.08 17:58 |
|
Ако, не беше тази "империя на злото", сега щяхме да си говорим на турски.
| |
|
Ако, не беше тази "империя на злото", сега щяхме да си говорим на турски.
Тези ходи ги плямпай на старата ми шапка!
Щяхме да говориме на турски, толкова, колкото сирийците, либийците, гърците, и още една купчина народи говорят сега на турски!
И още!
Ако турците са искали да говориме на турски, не са имали никакъв проблем да го направят още през 14 век!Имали са и власта и силата за това!
Същото важи и за религията!
Виж гнусните русняци
НИ НАКАРАХА ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ДА ИЗУЧАВАМЕ ГНУСНИЯТ ИМ,
ПРОТИВЕН, ЛИГАВ ЕЗИК! ЩЕШ НЕ ЩЕШ!
Доводите ти са извадени от наръчника на селският партиен секретар!
| |
|
Това го обясни на кюрдите. Ние сме били прекалено близо до Цариград, за да се освободим сами. Прекалено много турци са били на наша територия. Така че, ако Русия не беше войувала с Турция, сега щяхме да сме в най-добрия случай някаква автономия, анадъмо?
Защо не харесваш руски? Поне не "ш"-ъка като полския.
| |
|
Защото е
ПРОВИНЦИАЛЕН ДИАЛЕКТ НА УКРАИНСКИЯТ!
Преди да вземат езика си от Украйна, русняците са
мучали като говеда, не знаеш ли?
Баси и въпросите задаваш.....................
| |
Тема
|
[re: Dakota]
|
|
Автор |
Last Roman (PRAEFECTUS URBI) |
Публикувано | 14.12.08 22:05 |
|
не ги е срам, не ги е срам братушките, направо немам думи и аз.
Queen's only
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|