Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:29 14.09.24 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...нови  
Автор OлraПpaйдМодератор (коняр по душа)
Публикувано16.11.11 08:23

Клуб КОНЕ направи 10 години ?

Тема Re: ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...нови [re: OлraПpaйд]  
Автор Miss Zhekova (in love)
Публикувано16.11.11 11:41

Ха.. ами честито да ни е!

Жалко обаче, че от доста време насам клубът не е много оживен.. Щеше да е хубаво този юбилей да се отбележи по наякакъв начин!

Автор Mystic_River (любител)
Публикувано16.11.11 14:50

Аз лично не знаех, това си е сериозна годишнина.

Честито на Клуба!
Да са живи и здрави всички, които обичат конете, както и техните любимци!)))

Тема Re: ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...нови [re: Mystic_River]  
Публикувано16.11.11 18:09

Помня...Макар, че лично аз се появих някъде две седмици след създаването...
А иначе ето -

Тема Re: ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...нови [re: Miss Zhekova]  
Публикувано16.11.11 18:12

На времето го правехме, но ...Тогава някак си наистина бяхме клуб ! Имали сме по 100 мнения на ден - сега и за година май трудно ще се съберат толкова...Истината е, че имаше хора, които много искаха да унищожат клуба - и в някои отношения успяха. Т.е. ние пак сме си ние, общуваме си постоянно, просто не тук...Затова не е оживено...Е, от това губят най - вече те, но и да го осъзнаят, май е доста късно...

Автор yasoo ()
Публикувано16.11.11 20:03

Честито за юбилея :)))
Как да има хора... просто времената са други :)
Бавен е, а и като цяло всички форуми са доста мудни. Фейсбук и Гугъл + са много по-бързи като респонс. В последно време всички се пренасочиха към социалните мрежи което е напълно разбираемо. Има сума ти групи и страници особенно във ФБ посветени изцяло на конете и ездата и всички се пренасочиха на там :)

---------------------------------------------------------------------------------------------

____________._________

Тема Re: ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...нови [re: yasoo]  
Публикувано17.11.11 02:25

Благодаря от името на създалите клуба...
Хм, ами...не мисля, че това е причината - когато спрях да разказвам за състезания 2007 -а, а после и да качвам снимки, не знам дали имаше Фейсбук, но никой от нас не го посещаваше, ако го е имало...
Иначе не толкова скоростта, а избора с кого да общуваш - ако там се объркаш и одобриш някого, като те е оплюе, резваш му квитанциите на момента - и край, въпроса е приключен. А тук форума е публичен, и не дай боже да изтриеш мнението ня някого ! И ако си нормален човек, а не мазохист, и искаш да си пишеш с приятни хора и да си разменяте мисли и снимки, се пренасочваш...

Автор DustDevilМодератор ()
Публикувано29.11.11 10:41

Честито да ни е...

Казвам го с тъга, защото тук не е това, което беше. Но всеки клуб е това, което го направят членовете му. И аз си мисля, че освен други неща, голямо влияние за западането оказаха и развитието на социалните мрежи. Facebook "отвори" за всички края на 2006 и се започна...

Тема Re: ЗНАЕТЕ ЛИ, ЧЕ...нови [re: DustDevil]  
Публикувано03.12.11 02:20

Е, при мен причината не беше Фейсбук, знаеш...Аз пишех разкази за състезанията и резултати до февруари 2007 -а, а в една прекрасна нощ просто изтрих 4 гигабайта качени снимки...
И да, исках да видя какво ще направят останалите членове, много пъти ми беше казвано, че не аз съм клуба - мисля, че от всички се вижда какъв е резултата...

Автор CИM (jumbo)
Публикувано04.12.11 21:11

Честито на всички
Естествено че клуба не си ти и няма как да стане на всички е ясно че си правила адски много и ако не ти е пустото его сигурно ще си един малък връх. Клуба са хората които го посещават всички и знаещи и можещи и незнаещи и неможещи .Отрицанието неразбирането неуважението това е част от причината малко хора да пишат и да бъдат тук . Лично аз искам да благодаря на всички за труда и усилията които са вложили за да може хора като мен да четат и да се учат .

успех на всички

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.