|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Конен преход- обиколка на Западни Родопи
|
|
| Автор |
pl.shvarts (e, титла...няма) |
| Публикувано | 18.05.10 17:37 |
|
|
За всички, които харесват екстремните преживявания и ездата- обиколка на Западните Родопи.Маршрутът е около 380 км. и се минава за около 9 дни. Възможност за включване на различни етапи от маршрута, за по-малко дни. За повече инфо
| |
|
Тема
|
Re: Конен преход- обиколка на Западни Родопи
[re: pl.shvarts]
|
|
| Автор |
koнчeмилo (новаче) |
| Публикувано | 18.05.10 18:29 |
|
|
Хей, да разказвате после как сте си прекарали, че аз засега не мога да се включа - твърде съм начинаеща
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
aдвok (заплес) |
| Публикувано | 21.05.10 16:01 |
|
|
9 дена по 70лв. на ден=промоцията е много солена.
| |
|
Тема
|
[re: aдвok]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 21.05.10 23:58 |
|
|
Не , не, по 60 лв./дн. са 9-те дни, по 70 лв. бяха за евентуално включване за по кратък период (ден, два и т.н.). Права си, скъпичко е, но езда по 5-6 часа на ден + транспорт на конете от София до Юндола и обратно, по колко да е дневно, кажи. Така или иначе мероприятието пропадна по вина на организаторите -Рила трекинг хорс или там както се казват, така че за следващия преход предложи цена и ...добре дошла.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
koнчeмилo (новаче) |
| Публикувано | 22.05.10 16:11 |
|
|
Жалко, че е пропаднало. Скъпичко е наистина, даже на мен не ми се връзва с думичката "промоция", но звучеше въодушевяващо. Повече от 50 лв/ден не звучи добре според мен.
А в случай, че човек реши да язди при вас цял ден извън промоция това ли е цената - 70 лв/ден?
| |
|
Тема
|
[re: koнчeмилo]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 22.05.10 19:58 |
|
|
Да. Събота, неделя и празнични дни, през седмицата е 60лв./дн., а с абонамент мисля доста по малко. Думичката "промоция" бе взаимствана от поканата на фирмата "организатор", тъй като при тях, май че е 100 лв./дн.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
koнчeмилo (новаче) |
| Публикувано | 22.05.10 21:42 |
|
|
А, ето сега всичко си дойде на място, благодаря. Наистина е промоция. Много е хубаво, че има различни тарифи за празници и делници. Също и това, че редовните посетители явно се оказват печеливши. Запланувала съм да дойда да пояздя в съчетание с малка екскурзийка.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
aдвok (заплес) |
| Публикувано | 07.06.10 00:11 |
|
|
Аз на конен поход мога да си ходя и без пари и си ходех почти всяка седмица в БГ, по точно в Шумен. За това лято планирам, пак без пари да отида на такъв в Родопите!
Скъпо е от гледна точка на възможностите на българския джоб!
50лв е по-нормална цена!
| |
|
Тема
|
[re: aдвok]
|
|
| Автор |
| Публикувано | 07.06.10 00:56 |
|
|
Хе хе, почти всяка седмица, че той нали преходът като такъв трае 3-4 дни. Иначе, какъв преход е? Без пари имаш предвид ездата, щот яденето и спането на доста места е нахално скъпо, а тоз разход не е за пренебрегване. Ми дано се засечем някъде из Родопите, защото и ние планираме преход натам, въпреки че желаещи за преживявания с коне, вече почти не се срещат.. И ти ли си напуснала БГ? А конят Велизар?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
POLllV (любител на коне) |
| Публикувано | 07.06.10 16:54 |
|
|
Аз бих се включила в преход с мойта кобила, но за сега трябва да е не повече от 3 дни, защото няма кой да гледа децата за по дълго. А и нямам опит, нито кобилата.
Само за информация, ако има нещо подобно и реша да дойда ще ми струва ли нещо и какво?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|