|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Русе 9-11.04
|
|
Автор |
Gepina (typical) |
Публикувано | 10.04.10 10:50 |
|
Хайдееее,нямам търпение някой да разкаже как вървят нещата там?Резултати,снимки,разказ дори само - достатъчно е :) Кой каквото може Моля виии!
| |
Тема
|
Re: Русе 9-11.04
[re: Gepina]
|
|
Автор |
Gepina (typical) |
Публикувано | 11.04.10 09:39 |
|
Ама че работа... Никой не откликва.
| |
Тема
|
Re: Русе 9-11.04
[re: Gepina]
|
|
Автор |
HAXOДKA (запалената) |
Публикувано | 11.04.10 12:36 |
|
Специално Рени, предполагам че е някъде по трасето и дори да не е на коня, то или е с фотоапарата или търчи и помага за нещо друго. Вероятно довечера или утре ще има коментар и снимков материал от мястото на събитието!
| |
|
Ами тия, дето са на място, към 11, когато си писала, са стартирали - последния клас е беше от 12 часа - а в 9 почна прегледа ! Паузите бяха бая кратки, и едва имаш време да оседлаеш кон, камо ли да отвориш лаптоп и да седнеш да пишеш кое как върви ! Пък и аз не помня някой да е сядал да разказва за подобни състезания, поне откакто аз спрях ! Пък защо спрях - май повечето знаят - дала съм шанс на тия, дето са ме оплювали, че колко е то, те да понапишат...Ама нещо не виждам навалица...Пък и аз искам да ми разказват, да ми качват резултати и да гледам хубави снимки на аванта още същия ден ! Хич не е лошо това !
| |
|
Мимко, много са ти верни предположенията във всичките насоки ! Тая път толкова дейности успях да съвместя, че се чудя въобще как успях - но пък не се чудя защо съм капнала и умирам за сън !
Хе - хе, а точно утре едва ли, сигурно се сещаш защо !
| |
|
За разказите и снимките си напълно права, друг не пише.. Но не виждам защо заради единици (които даже и не ги интересува според мен) трябва да наказваш всички останали и ни лишаваш от удоволствието да четем за твоите преживявания . Това че и аз не пиша след всеки постинг благодаря или нещо друго все пак не означава че не съм оценявала това което правиш. Вярно е че влагаш много труд - вместо да си пиеш биричката и да си правиш кефа на пейките, клечиш в някой ъгъл за да направиш по добра снимка
| |
|
Е, от време на време някой се поизлъгва да драсне ред, но...Хората някак не искат да си губят времето зва такива неща. Искат друг да го прави
Пък да ти кажа, това "наказвам" е малко преувеличено - че не е тук, не значи, че "такова животно няма"!
Хе - хе, а виж, бира не пия, въобще алкохолните неща ги прескачам, Но наистина, винаги мога да правя нещо по - мързеливо, отколкото да търча да снимам от край до край цяло едно състезание !
| |
|
Права си, трябваше да пиша "лишаваш", ама така е като пиша направо каквото мисля е не си проверявам.
| |
|
Има много хора, които не са лишени - просто не е задължително да се прави публично...Като е само за приятели, поне не те е яд !
| |
|
провери в Искаров за снимки...
преди в Коне бяха най хубавите снимки (от Рени), но сега тя не показва на общественоста (нас) ...
номер 1 сега е страницата на Искаров..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|