|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|
| |
|
|
|
Прекрасни снимки, невероятно качество, въпреки неблагоприятните условия за снимане в този манеж!!! Каква е техниката?
| |
|
|
|
Никон Д200 и скъпи обективи на бленда 1.8
| |
|
|
|
Преди всичко обектива със светлосила 1,8 е причината , но и оператора е заставал където трябва и е хващал мига.
Браво...!
| |
|
|
|
Оууууу,снимките са прекрасни !!! Браво
| |
|
|
|
Мерси за снимките - страхотни са!!! Дали има някакъв шанс да присъстваш и на състезанието по обездка в събота?
| |
|
|
|
снимките са яки и си оцелил добри фази на скока
| |
|
|
|
stamen.stamenov@gmail.com - трябва ми телефон за връзка със състезател за да имам достъп до "манежа". За да мога да спечеля по-добър ракурс и ъгъл за снимане.
Тоест за да има силно качество трябва да ми "отвори" някой вратата, който да каже, че ме познава. Иначе май не може всеки да слиза долу да снима и т н...
Ако имам достъп ще станат страхотни снимки.
| |
|
|
|
Ами съпругата ми ми съобщи, че имам техническа грешка - Апарата е Никон Д300 обектива е на 2.8 - афееее то вече не се знае кой обектив ползваме - широкоъгълният ли или макрото тя ми подала макрото - ама имало и с широкоъгълният снимки - лудница
| |
|
|
|
Ами аз незнам кой ще участва на обездката в събота...Но ако попиташ на място организаторите за снимките, не вярвам да имат нещо против - все пак това ще даде публичност на събитието. От друга страна, незнам доколко са строги правилата при обездката, дали няма някакви съображения, свързани с конете...Въпреки, че се очаква хубаво време, предполагам че пак ще е в закрития манеж състезанието.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|