Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:23 18.06.25 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Цени на уроците по езданови  
Автор Пъpпъл (марципанена)
Публикувано20.07.09 10:46

Миналата година ходих епизодично на няколко урока по езда. Благодарение на този клуб се насочих и към конкретно място/инструктор.

Тази година реших да се заема по-сериозно-т.е, наистина ми хареса на фона на другите спортове, с които експериментирах.

Питането ми е, какви са ориентировъчните цени на уроците по езда.
Аз ходя в конната база на Егида-там 30 минути са 30 лева.

Някакви варианти, които да "предразполагат" по-редовни занимания, има ли?
Все пак това си е цифра.
Синът ми също има интерес и вече ставаме двама.
Благодаря

Изяж бобър - спаси дърво!

Тема Re: Цени на уроците по езданови [re: Пъpпъл]  
Автор Miss Zhekova (a happy person)
Публикувано20.07.09 11:08

Цифра си е и още как, но не мисля, че в базите в София има голяма вариация на цените. По-скоро, ако не искаш да се занимаваш със спорт, а само любителска езда (или пък някъде може и да те подготвят за състезания, или сина ти) потърси някоя база около София, в близките села или нещо такова.

Ако имаш интерес, ще ти пратя на съобщение сайта на базата, в която яздя. Тя е на около 60 км от София, ако те устройва, пиши Тъкмо ще е възможност да се запознаем.

Автор azira2OOO (непознат )
Публикувано20.07.09 11:24

Здравей,
Мога да ти препоръчам база до София - 6 км от околовръстното - подножието на Стара планина. Цената е 20лв - 45 мин. Може да си вземете карта и излиза още по евтино.
тел за връзка е 0888 834 090.
Поздрави!

Тема Re: Цени на уроците по езданови [re: azira2OOO]  
Автор POLllV (любител на коне)
Публикувано22.07.09 10:13

И аз мога да препоръчам една база, близо до София. Казва се Тарсас, в с. Боснек, на около 40 км от София само по магистралата. Цената е 20лв. за 1 час. Препоръчвам я , но само за любителска езда. Има страхотна природа.
Може би не е тук мястото да се похваля , но не ми се отваря нова тема, защото нямам снимки. Та моята Замира я гледам в тази база и вече няколко пъти я яздим. Много се промени кобилката, стана много спокойна и уравновесена. За две качвания просто много ме учуди, защото доста добре приема командите и почти веднага разбира какво искам от нея. Най-много се радвам, че аз ще си я обучавам. Добре или зле, това е положението. Ще положа усилия да не я травмирам и само положителни емоции да и създам от прекараните с мен часове. Отворена съм за съвети

Очевидно живота на свобода и компанията на други коне много са и липсвали и въпреки че не я виждам понякога по една седмица и повече, а и финансовата гледна точка не е за подценяване, усещам , че това беше най-правилното ми решение за нея. Мисля , че в момента се чувства много щастлива. Поне така изглежда.

Извинявам се на автора на темата за голямото отклонение. Ако е проблем, нека модераторите да преместят поста ми, или да го изтрият, ако е необходимо.

Тема Re: Цени на уроците по езданови [re: POLllV]  
Автор Miss Zhekova (a happy person)
Публикувано22.07.09 20:20

айде и аз към офф-топика, извинявам се за което.... ама.. хайде покажи снимки на госпожицатааа!! Кога порастна толкова, че я яздиш вече.. супер е, че си я обучаваш ти според мен. Айде отвори една нова темичка... моооооляяяя... с много много снимки

Как е Замирка под седло.. да й се порадваме..

Тема Re: Цени на уроците по езданови [re: Miss Zhekova]  
Автор POLllV (любител на коне)
Публикувано23.07.09 08:28

Добре, ще се постарая, обещавам. И някое клепче ще се опитам да направя.

Тема Re: Цени на уроците по езданови [re: Miss Zhekova]  
Автор dani_f (срамежлива)
Публикувано23.07.09 11:18

Иве, браво...и аз си мислех за същото, но ме досрамя да помоля!Но ти си много добра...супер!

Тема Re: Цени на уроците по езданови [re: POLllV]  
Автор dani_f (срамежлива)
Публикувано23.07.09 11:19

Ще бъде страхотно.Аз наскоро си мислех точно какво е станало с вас, че не си пускала скоро снимчици от напредъка и развитието ви...да ви се порадваме искрено

Автор koнчeмилo (новаче)
Публикувано31.07.09 16:49

Аз ходя на Горубляне в "Аида", а първо тръгнах на "Егида" и я смених единствено по причина на цените. На Горубляне те са: 20 лв на 60 минути, с предплащане за 10 езди - по 15 лв. Разликата в базата обаче е огромна, в полза на "Егида". Заниманията ми обаче наистина станаха редовни. Изобщо моята препоръка е: търси около София. Има разни хубави местенца с поносими цени.
Успех!

Тема Re: Цени на уроците по езданови [re: koнчeмилo]  
Автор Пъpпъл (марципанена)
Публикувано01.08.09 12:11

В момента ходя на "Егида" и съм доволна, но цените, за които казваш в "Аида" са доста по-приемливи и ще им звънна. Благодаря.

Изяж бобър - спаси дърво!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.