|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Информативно!
|
|
| Автор |
akhala () |
| Публикувано | 15.02.10 17:28 |
|
|
| |
|
|
|
Оплаквания от сексуален тормоз по конните бази?!
| |
|
|
|
Добър ден ;)
| |
|
|
|
!!!
| |
|
|
|
До сега не съм чула за такова нещо, толкова ли е странно?
Редактирано от Miss Zhekova на 17.02.10 13:50.
| |
|
|
|
Предлагам тази тема да се изтрие от форума и въпроса да не се повдига.
Мотивите ми са :
1. Самото "Обръщение" е манипулативно и трябва да се разглежда като политическа заявка на определени среди за оказване на обществено влияние.
2. Точно сега не е момента да се водят дискусии в обществен план около личността на Йордан Стоянов. Подобна дискусия би могла само да му навреди , доколкото не са ясни причините за неговите проблеми
3. В изложението са посочени много от НАБОЛЕЛИТЕ проблеми в българския конен спорт - респективно БФКС , но са пречупени през призмата на идеята за смяна на ръководството на БФКС и оглавяването и без необходимата предварително обсъдена платформа.
4. По отношение на сигналите за сексуален тормоз е отвратителен начина , по който това явление (до колкото го има и ако го има) се вменява като отговорност на БФКС.
Сексуалният тормоз и по-точно сексуалните престъпления срещу деца са предмет на НК на Република България и ако някой има данни за подобни деяния би следвало да се обърне към компетентните органи.
В този ред на мисли , напхример в САЩ и Европа има много свещеници уличени в сексуални престъпления срещу деца , но досега никой не е поискал да се смени Римския Папа.
Лично аз също съм чцувал слухове в тази посока , но начина по който се поставя въпроса в контекста за искане за смяна на ръководството на Федерацията е повече от отвратителен.
SI VIS PACEM PARA BELLUM
| |
|
|
|
Темата е пусната, защото имаше молба това да бъде направено. А писмата са публикувани и в списанието, и в интернет (извън този форум), тъй че обществените дискусии са неизбежни. Важно е да се чуе мнението на хората по въпроса, каквото и да е то.
| |
|
|
|
Издател на списание "Езда" е същия този кандидат за поста Председател на БФКС. Освен това списанието е комерсиално.
Публичен форум като нашия не е място за прокарване на една или друга политика.
Контретно в този случай изразявам личното си мнение , а също и вътрешното ми чувство , че относно обвиненията за сексуален тормоз и кой е виновен или не е виновен за него , в скоро време ще се заформят съдебни дела.
Щом така и така темата ще присъства , поне мога да препоръчам на форумците да бъдат по-внимателни с персоналните квалификации по време на обсъждането.
SI VIS PACEM PARA BELLUM
| |
|
|
|
Така си е. Знаеш, че не съм от феновете на списанието. Но е факт, че нещо се случва в ситуацията на българския конен спорт. За това и темата е озаглавена: "Информативно".
| |
|
|
|
От изявлението на г-н Стоянов, отпечатано и в списанието става ясно, че той е кандидат за поста ръководител на БФКС. Много съм далеч от тези среди и съответно нямам позиция по въпроса кой трябва и може да заема този пост, но едно е ясно - фактите трябва да се изнасят, а не да се прикриват. Вече всеки сам може да си прецени дали е редно и добре ли подобни факти да се изнасят точно по този начин.
Така че смятам, че е редно изявлението да се отпечата и в клуб КОНЕ. Наистина е информативно и не е никак еднопосочно като внушение.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|