|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема
|
как действате, когато...
|
|
Автор |
3aй4e_B_4a6ka (Ipod TOUCH) |
Публикувано | 17.01.10 10:01 |
|
конят ви се паникьоса???
| |
|
Stop pulling!! Stop pulling!! Нааай-мразя да ми откача коня така.. А какво правя.. гледа мда стоя отгоре и да го успокоя..
Редактирано от Miss Zhekova на 17.01.10 12:49.
| |
|
ми разбира се,че стоп пулинг...кво очаква иначе тая....то дори да не го знаеш е достаааа...ЛОГИчНО
| |
|
Аз не съм казала друго.. Ама айде сега.. сякаш не занеш, че ако ездача се ошашка почва да дърпа.. или поне повечето са така.. вероятно всеки е минал през тоя период
| |
|
Първо въобще няма да му позволя да ме разкарва 2 обиколки като прани гащи отгоре,и второ - сядам си на задника,ръцете долу и дърпам силно към мен,а ако не реагира - тогава вече ще го заболят зъбките веднъж дваж...И до там
| |
|
П.с. А също и въобще не смятам,че този кон е силно паникьосан от нещо... освен от бръмбърите в собствената си глава ;)
| |
Тема
|
Re: как действате, когато...
[re: Gepina]
|
|
Автор |
Silviy (непознат) |
Публикувано | 17.01.10 19:02 |
|
ох, болна тема няколко пъти ми се е случвало с различни коне и се чудя какво не правя правилно, за да хукнат така...
| |
|
da be, az ne sam kazala, 4e si kazala drugo...
a az NIKOGA ne sam durpala...nali kato tegli nazad, a ti iska6 napred, e logi4no da vkara6 protivodeistvieto :)
| |
|
e, ne namerix po-freaky video.....
| |
Тема
|
Re: как действате, когато...
[re: Silviy]
|
|
Автор |
Gepina (typical) |
Публикувано | 17.01.10 19:16 |
|
Че то проблемът не идва от теб,няма какво да се чудиш.Случва се често да се подплашат,или поне да си намерят повод да се правят за изплашени ;) особено като са в енергия и им се играе.Така че въпроса е да овладееш ситуацията. И с "Охо" става дори,стига коня да е по-акЪнлия зависи от ситуацията - изпровизирай
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|