|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
каква е тази конна база в с.Априлци , Ловешко ?
Току що прочетох , че при пожар са изгоряли 31 или 35 коня както и цялата конюшня.
Какви коне са и на кого са ?
SI VIS PACEM PARA BELLUM
| |
|
Точно щях да пускам тема за това, в троянския сайт са писали:
Тежка стопанска загуба в Априлци
От galap, 16 дек : 20:04
31 коня са изгорели в Априлци тази нощ, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Ловеч.
Конете са били използвани като туристическа атракция, запознатите с бранша знаят, че имаха голям успех сред туристите разходките с тях и ездата в планината. Информацията е, че пожарът е възникнал в квартал "Острец" в конюшня, собственост на фирма "ВНН - България" ООД. Освен животните са унищожени и 539 кв. м стопанска постройка. Искрата пламнала в 18,03 ч. на 15.декември. Екипи на пожарната от РУ ПБС-Троян и Априлци са успели да спасят офис сграда. Причините за пожара се разследват от полицията в Троян, все още няма повече информацията за бедата.
Ако разбера нещо още ще пиша
| |
|
| |
|
Конната база е на мой приятел. Занимаваше се предимно с туризъм. Част от кобилите майки са купувани от конезавода в Шумен от источно българскса порода, а кончетата бяха от Зенит заводски шагия араб, Император шагия от Баболна и други арабски. От скоро имаха още един шагия араб Фарлеп, жребец - много красив кон. В конюшната са били и две кобили и жребец котър хорс весени от Дания и САЩ. Изгорели са около 30 коня, само някой от местните са били на падок. Беше ми неудобно да питам как е станало. Нов конегледач имало. Оставил конюшната без надзор за кратко връща се и нещо гори отваря вратата да види какво става и дори не е могъл да влезе защото като нахлува кислорода всичко е гръмнало като бомба. Сградата беше от дърво. Вътре е имало и сено и зърно. Случка кято не пожелавам и на враговете си, но е важно да се замисилм за пожаро охраняване и за реда в конюшните си. Това може да се случи на всеки.
Имам снимки на конюшната, ако искате ще кача нещо да видите, какво е било и как за нула време става камара пепел...<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от silver_stallion на 17.12.09
07:33.</EM></FONT></P>
На това място се запознах с конете и на това място минаха 7 години от живота ми. Имам спомени с тези коне които никога няма да забравя и винаги разказвам, когато заговоря за връзката между коня и човека.<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от silver_stallion на 17.12.09 07:40.</EM></FONT></P>
Само това мога да покажа<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от silver_stallion на 17.12.09 07:46.</EM></FONT></P>
Това е сега
Редактирано от silver_stallion на 17.12.09 12:52.
| |
|
| |
|
| |
|
Ужас!!! Това е истински ад...Горките коне, горките собственици... Ако е станало от небрежност, е направо непростимо такова нещо.(((
| |
|
лелеее тази новина е ужасна лятото бях там много красиво место ............. какъв ужас останах без думи
| |
Тема
|
Re: Някой знае ли ....
[re: вaлчeтo]
|
|
Автор |
Silviy (непознат) |
Публикувано | 17.12.09 13:13 |
|
;-(
| |
|
кошмарно, просто нямам думи, корките кончета :(
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|