Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:53 14.07.25 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема obezdka  
Автор Silviy (непознат)
Публикувано22.09.09 23:06

zdraveyte, nqkoi moje li da mi preporucha dobur klub, kudeto se prepodava obezdka v Sofia i okolnostta? Blagodarq Vi predvaritelno :-)

Тема Re: obezdkaнови [re: Silviy]  
Автор koнчeмилo (новаче)
Публикувано27.09.09 12:39

Може би защото темата е деликатна, или защото е на латиница, затова никой не отговаря, а е много полезно да се знае. Затова ще си позволя да препиша на кирилица и дори да перефразирам:

Silviy написа:" Здравейте, някой може ли да ми препоръча добър клуб, където се преподава обездка в София и околността?Благодаря Ви предварително :-)"

И моето изменение на въпроса: Къде и при кого конкретно може да се тренира обездка - нека се получи един списък с възможности.

Редактирано от koнчeмилo на 27.09.09 12:40.

Тема Re: obezdkaнови [re: koнчeмилo]  
Автор Silviy (непознат)
Публикувано27.09.09 16:23

почвам да свиквам с правилата на клуба, все пак съм новичка

Автор Gepina (typical)
Публикувано27.09.09 21:27

Аз препоръчвам Ивайло Цанев.Клуба му не знам как се казва,не е важен клуба,а треньора ;)
Можеш да го намериш на Хан Аспарух.

Imperare sibi maximum imperium est

Автор Mystic_River (любител)
Публикувано28.09.09 09:43

Аз си мисля, че възможности за занимаване с обездка има на доста места...Все пак, повечето клубове предлагат поне тези две дисциплини (обездка и прескачане на препятствия), но си зависи от много неща - местоположение на конната база, цени, подходящи учебни коне и т.н. Така че, може просто да поразпитате на място в дадена база и да поразучите как стоят нещата (включително и с пробване) - докато намерите подходящия треньор, от който ще сте доволни. Все пак, личният опит и впечатления са най-добър съветник.
Освен това, докато се стигне до етапа на сериозно занимаване с обездка, трябва първо да са изградени основите - да е усвоен правилния седеж поне...

Тоест, има значение и нивото на подготовка на ездача, и по-нататъшните му амбиции.

Автор koнчeмилo (новаче)
Публикувано28.09.09 11:47

Споко!

Тема Re: obezdkaнови [re: Mystic_River]  
Автор Silviy (непознат)
Публикувано14.10.09 09:50

Така е, трябва доста високо ниво, но до колкото поразпитах тук там е добре ездачът да има и собствен кон

. Например в базата покрай Банкя, има един състезател по обездка, но може да ме тренира в случай, че си имам кон. Той не иска да си предостави своя, което е разбираемо.

Автор Gepina (typical)
Публикувано14.10.09 16:26

За кой става въпрос?И коя база "покрай" Банкя?На хиподрума ли имаш предвид или на някоя друга близо до Банкя?

Imperare sibi maximum imperium est

Тема Re: obezdkaнови [re: Gepina]  
Автор Silviy (непознат)
Публикувано14.10.09 16:29

на Хиподрума

Автор Mystic_River (любител)
Публикувано15.10.09 10:42

Ха! Това ми прилича на случая, като бях ученичка и исках да се запиша на пиано. Отидох веднъж и ми казаха, че трябвало да имам собствено пиано...Познай дали стъпих там втори път.

Виж - има много клубове по езда. Поразпитай и на други места - явно този човек няма да ти свърши работа...Все пак не всеки може да си позволи собствен кон. То къде ще му излезе края така - все едно на шофьорски курс да ти искат предварително да се явиш със собствена кола!

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.