|
|
|
Тема
|
Диви мустанги в София
|
|
| Автор |
stamen.stamenov (непознат
) |
| Публикувано | 30.05.09 08:51 |
|
|
| |
|
|
|
За съжаление, това не е рядка картинка - виждала съм го с очите си...А пък е опасно - и за конете, и за хората понякога, защото тези коне свободно се разхождат навсякъде. Безотговорност от страна на индианците...какво друго да се каже.
| |
|
|
|
Определено е безотговорно това, в момента във фирмата в която работя има един автомобил който е блъснал кон, автомобила е тотална щета за коня не ми се мисли.
| |
|
|
|
Ужасна работа...
| |
|
|
|
Подивели българска ромска превъзходна, ама не и мустанги...
Общо взето изглежда безотговорно, но не и изненадващо.
| |
|
|
|
На мен честно казано ми е жал за животните! Пуснати на произвола...Безотговорно, няма спор, но как да се обясни на ромите и аз незнам!
| |
|
|
|
Наистина не е изненадващо. Те някои роми и децата си така пускат със странно спокойствие, камо ли за конете да мислят. Съвсем различен им е начина на мислене, но не искам да го коментирам, защото не се сещам какво хубаво да кажа. В кв. "Люлин" съм виждала кон да препуска на шосето сред колите, а друг път към студентски град един кон беше оставен да чака между двете платна. Направо се почудихме какво да правим. Горкото животно стоеше сред профучаващите коли. По едно време ромите дойдоха и си го прибраха. Какво беше това нещо така и не разбрах!
| |
|
|
|
Просто трябва да се забрани на масиЯнците да се доближават до кон.
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
|
|
|