Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:16 13.11.25 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Отучване от лоши навици. Как?нови  
Автор Miss Zhekova (a happy person)
Публикувано20.02.09 14:22

.. за да не разводняваме темата за 25 годишния кон и момиченцето, отварям нова тема и моля всеки който знае някакви начини за отучване от лоши конски навици - в случая хапане, да сподели.. че ми е много мерак да се разберем с Кахеелчо не да се дебнем само кой ще е по-бърз хаха

<-- Аз и Кахеел!! <3

Тема Re: Отучване от лоши навици. Как?нови [re: Miss Zhekova]  
Автор Horse_lover (Love)
Публикувано20.02.09 14:52

Ami da vi kaza 4esno ima mnogo na4ini no ne triabva da se zabravia 4e ti si 6efa tyk. Az imax sa6tia problem s moia kon i kogato se otitva6e da me hape mi prepora4axa da go plesvam leki4ko po nosa (sega znam 4e moze da zvy4i grybo) no raboti.

Тема Re: Отучване от лоши навици. Как?нови [re: Horse_lover]  
Публикувано20.02.09 14:58

Предполагам преди мен са го прилагали това нещо... и не е било само плесване.. сега коня види ли вдигната ръка и отстъпва поне 3 крачки назад..

<-- Аз и Кахеел!! <3

Автор Horse_lover (Love)
Публикувано20.02.09 15:00

Ami na moia nisto mo niama no spria da xape. No sasto taka my davax i par4enysa iabalka ili morkov za nagrada kogato ne go prave6e.

Тема Re: Отучване от лоши навици. Как?нови [re: Horse_lover]  
Публикувано20.02.09 15:04

Ще опитам.. и все пак.. чакам оше съвети

<-- Аз и Кахеел!! <3

Автор Horse_lover (Love)
Публикувано20.02.09 15:06

Da kasmet no leki4ko samo da my pokaze6 4e ti komandva6 i moze malko nagradki za deto e dobar.

Автор olived (Olea europaea)
Публикувано20.02.09 16:17

Да го захапеш и ти в отговор?
Аз лично щипя по врата, когато не се слушаме. Но досега никой не е посягал да ме хапе за да захапя в отговор, така че идеята ми е теоретична.
Наполовина теоретична - хапя един от котараците вкъщи, когато посяга да ме захапе.
Пиши какво е станало, ако се решиш да пробваш!

Тема Re: Отучване от лоши навици. Как?нови [re: olived]  
Публикувано20.02.09 16:44

ХАхахха аз си хапя кучето... като хапе много силно.. и я хапя в отговор, да се сети по-лекичко да хапе..

Ама това съм чела по разните му книги за кучкари, че това е типично поведение в глутницата.. и действа де А за кон.. хах не си представям да го ухапя.. ама ще пробвам да го пощипна, като ме захапе.. дано има ефект

<-- Аз и Кахеел!! <3

Автор sky_devil (Ангелчето)
Публикувано20.02.09 18:30

Чувала съм също и че ги бодват с по твърда четка по носа вместо шляпването. Аз лично с една бебка дето все хапеше се разбрахме само с едно рязко "Хей , не такааааа" После се отучи да не посяга

Тема Re: Отучване от лоши навици. Как?нови [re: sky_devil]  
Публикувано20.02.09 20:02

Ух, защо ли не може и ние с по твърд тон само не се разберем.. хах .. ама какво да правиш - бивш бегови, съмнява ме постоянно миличко и гальовно да му е говорено

<-- Аз и Кахеел!! <3

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.