|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
ЛАМАР
|
|
Автор |
My Rules (И ся к'во прайм) |
Публикувано | 20.02.09 07:45 |
|
Някои знае ли нещо повече за този кон. Баща, майка, снимки ? Виждал съм го по състезания, и мога да кажа че е много качествен кон.
Аз и Емона.
| |
|
Тази снимка преди доста време ми я пратиха .Може би дори я знаеш.
| |
|
Да, знам я. Ще съм благодарен на всеки които има още информация за Ламар.
Аз и Емона.
| |
|
май е той --ако не се бъркам
| |
|
Мисля че това не е същия Ламар.Той е роден 98-99 някъде.
Беше в Стара Загора при полицаите и там се изявяваше. После от асоциацията си го прибраха, сега не знам къде е.
Истинското му име всъщност е Орфей. Тогава са внесени три жребеца - Орфей, Класико и Микадо.
Някои от кончетата му имат пробеми с очите.
| |
|
ама той от онез коне е?? аз знам колко коня са внесли-7 парчета. Конете бяха с паспорти --но имената им бяха написани с молив. Кръстиха ги Класико, Котрак ,Микадо,Леонардо,Лупоус, единия замина за Стара Загора -незнам как са го кръстили и един щеще да мре щот дойде с плеврит и беше най хубав , той отиде при Кюфтето май а го кръстили Маринчо--обаче коня умря от простотия Знам щот при Мишо аз съм ги гледала тез 7 коня
2001 ги докараха -най големи бяха Котрак и Класико-около 3 годишни и бяха "пипани" . най малкия Леонардо 1-1,5 -другите около 2 годишни от табунаРедактирано от bashmakova на 20.02.09 17:26.
| |
|
Този Ламар от снимката има кончета на Банкя двечки много готини на почти по годинка, и един син на почти 3 години който е с две различни очи .
| |
|
Да, за историята с вноса не бях сигурна. Но това е той да.
Има нещо гнило изобщо около това със закупуването им, цените които са платени, и като цяло произхода и родословието им. Тогава се говореше, че е станало голяма далавера с държавни пари.
| |
|
А този проблем с очите от жеребеца ли идва или от майките, недохранване.. ?
Аз и Емона.
| |
|
И в Стара Загора има един негов син с сини очи. Лихтенщайн се казва, сега е на около 4 години.
Аз и Емона.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|