|
|
...да съберем снимки на бити и малтретирани коне от България (имам ОГРОМЕН снимков материал). Да направим сайт и да ги покажем на народа. Пък дано да стане нещо.. Какво ще кажете...?
<P ID="edit"><FONT class="small"><EM>Редактирано от love_horses_forever на 17.02.09 20:38.</EM></FONT></P>Редактирано от love_horses_forever на 17.02.09 20:39.
| |
|
Дано си снимала и побойниците!
А за ставане... какво да стане... най-вероятно нищо!.. Освен да отидем лично да избием зъбите на тези дето бият и колят коне, не виждам какво друго би могло да се направи за момента... да не мислиш, че на някой му пука...
| |
|
Те хората жените и децата си пребиват... че и УБИВАТ!Особено напоследък... какво ще говорим за бити и малтретирани коне.Ще са хиляди.Материали и снимки също ще има много.Но какво от това?
Не че идеята ти е лоша.Добре е когато някой се трогва и се опитва да промени или поне подобри малко положението.Но както самия народ е казал "Една птичка пролет не прави".За жалост разбира се.
Та това се опитвам да ти обясня.Че има къде къде по-сериозни злодеяния.Понякога ни е слабо въображението колко жестоки мъчения може да измисли някой болен мозък.Човешки разбира се,животните не са способни на това.И не само към кучета,котки,коне и прочее,ами и към други човешки същества..
А в България нито има зоополиция,нито нищо.Ти на каква реакция се надяваш?
Imperare sibi maximum imperium estРедактирано от Gepina на 17.02.09 22:16.
| |
|
Ами аз нещо такова казах тия дни - нещо като "дъска на позора" - "наша гордост" - в негативна светлина. Само внимавай като снимаш, че виждаш Мимка колко е я оплюват - тежко е да правиш такива репортерски "разкрития" !
| |
|
Между другото мисля темата за Издател да е отворена, защото още очакваме преглед на коня от Д-р Д. Илиев и решение, какво се случва с него.
| |
|
Задължително ! Пък и има добавено "и други" - видя се, че "другите" не липсват...
| |
|
|
|
|