|
Тема
|
Соколе
|
|
Автор |
Бo^ (Бо) |
Публикувано | 15.02.09 22:09 |
|
Малко снимки на кобилката на Мария (Кантака) - Соколе:
Не се учудвайте на снега, не са правени съвсем скоро - от 4-ти януари тази година са.
И едно кратко клипче:
| |
Тема
|
Re: Соколе
[re: Бo^]
|
|
Автор |
HAXOДKA (запалената) |
Публикувано | 15.02.09 22:26 |
|
хе хе, каква дебеланка - сладуранка!
| |
|
Супер!
| |
|
Хе - хе, тия дни гледах стари снимки и си мислех а теб...Каква дебеланка е станала...
| |
|
E, природата си знае работата... Аз се сещам как беше разказвала за една зима на Щръклево (там май беше), когато изведнъж стегнал голям студ, и на конете тутакси им поникнала дебела козина...
| |
|
Мен пък не ми се струва толкова дебеланка,колкото като голямо космато мечеИ ти идва да му се хвърлиш отгоре и да го мачкаш мачкаш..Мойто магаре е дебеличко,ма за жалост не е космато,винаги е имал много къса козина,така че ще се въздържам откъм ласки.Като му порасне козина - тогава!
Imperare sibi maximum imperium est
| |
|
Абе това не го помня, може и да е имало такъв случай, но със сигурност имаше друг - змата на 96 -а към февруари рязко се затопли и почна едно падане на козина - с шепите - и рязко стегна един студ - към две седмици - познай спряха ли веднага ! И почнаха пак като се затопли...
Природата наистина е влика...
| |
|
Въпроса е дали ще й хареса !
Нашият до сега зимата ставаше като полярна мечка, ама я пробвай го намачкай - ще се окаже, че не си случила никак на спаринг - партньор !
А тази зима сме в топла конюшня и е с една къъъъсичка лъскава козина - като на тюлен...
Дето казват, че е само от храната с каква козина ще е конят през зимата - ми не е вярно - в топлите конюшни винаги са някак с по - къса козинка...
| |
|
|
|
|