|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЧИД ... малко на патерица
|
|
| Автор |
horse_mania (пристрастен) |
| Публикувано | 08.01.09 17:42 |
|
|
Честит имен ден Йоана!!!!!
Извинявам се ,че така малко на патерица .....
Но все пак пожелавам ти: бъди непозната, за да си интересна, бъди недостъпна, за да си желана! Ако говорят нещо лошo за теб не се ядосвай! Щом говорят, значи завиждат, а щом завиждат значи има за какво. Знай си цената, но не се продавай! Пожелавам ти това от все сърце заедно с много здраве , щастие, късмет и любов!
| |
|
|
|
Хехеее,не мислих,че някой ще се сети!
Благодаря ти много,Яна,изненада ме приятно!И за хубавите пожелания също благодаря много!
Imperare sibi maximum imperium est
| |
|
Тема
|
Re: ЧИД ... малко на патерица
[re: Gepina]
|
|
| Автор |
DustDevil (akhala) |
| Публикувано | 08.01.09 21:13 |
|
|
Честито!
| |
|
Тема
|
[re: DustDevil]
|
|
| Автор |
Gepina (typical) |
| Публикувано | 08.01.09 23:28 |
|
|
Благодаря
| |
|
|
|
ЧИД/на патерица/ и на АДВОК
| |
|
|
|
Честито на патерица на всички.. :)
<-- Аз и Ая!
| |
|
|
|
Все си мислех, че съм пропуснала някого...
Честито и от нас !
| |
|
Тема
|
[re: Oлra Пpaйд]
|
|
| Автор |
Gepina (typical) |
| Публикувано | 09.01.09 18:24 |
|
|
Нищо,че е на патерица,благодаря на всички
| |
|
Тема
|
[re: Gepina]
|
|
| Автор |
Oлra Пpaйд (коняр по душа) |
| Публикувано | 09.01.09 18:26 |
|
|
Абе аз уж прехвърлих наум всички познати...Някак си не те свързах...
| |
|
Тема
|
[re: Oлra Пpaйд]
|
|
| Автор |
Gepina (typical) |
| Публикувано | 09.01.09 18:47 |
|
|
Е как бе,то празника е "Свети Йоан Крастител" Макар че повечето хора,които познавам винаги свързват 7ми януари само и единствено с името Иван и производните му,сигурно защото празника си е и разпространено като "Ивановден" и забравят за другите имена,или пък не са достатъчно запознати..!? В последстиве обаче от различни медии им става ясно,че нещата не стоят баш така и има и други именници на тоя ден А аз впрочем много повече се радвам на честитките за именния ми ден,отколкото на тези за рожденния,защото си обожавам името А пък ЧРД-то де да знам..малко по-ми е все тая за него А в моето семейство имаме двойни именни дни - на Никулден баба ми и първата ми браточедка,на Ивановден аз и баща ми.И задължително се събираме абсолютно цялата рода в Първомай всяка година и празнуваме стабилничко хаха :)... за голямо мое съжаление обаче тая година от както съм в тъпата София и както се падна сряда... та за 1път от не знам колко години не можах да се върна и да си бъда по семейно му и зарди мен се развали малко традицията И много ме е яд..ама нищо,догодина :)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|