|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Закупуване на седло - помощ!
|
|
| Автор |
3apя (ентусиаст) |
| Публикувано | 23.11.08 20:35 |
|
|
Здравейте. Сравнително от скоро се занимавам с езда, но опрделено е хоби, в което реших да инвестирам. Съвсем наскоро си взех една източнобългарска кобилка и много и се радвам. Трябва ми обаче седло и естествено финансите са ограничени с оглед на скорошната покупка. Можете ли да ми помогнете? Предполагам най добрия вариант е втора ръка, но аз и това не знам къде да търся. Трябва ми за любителска езда, с оглед на което нямам кой знае какви изисквания, освен естествено да е тип англииско седло.
Благодаря Ви предварително за предложенията.
Редактирано от 3apя на 23.11.08 20:39.
| |
|
Тема
|
Re: Закупуване на седло - помощ! *DELETED*
[re: 3apя]
|
|
| Автор |
ezda4 (непознат) |
| Публикувано | 24.11.08 00:20 |
|
|
Мнението е изтрито от ezda4
| |
|
Тема
|
Re: Закупуване на седло - помощ!
[re: ezda4]
|
|
| Автор |
ezda4 (непознат) |
| Публикувано | 24.11.08 00:37 |
|
|
Виж sedlabg.com ако ти хареиса нещо ободи се след 06.12.2008 ела да го пробваш и видиш на Княжево.0895770777 Николай.Редактирано от ezda4 на 24.11.08 00:45.
| |
|
Тема
|
[re: ezda4]
|
|
| Автор |
3apя (ентусиаст) |
| Публикувано | 24.11.08 10:04 |
|
|
Благодаря. Ще разгледам.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
HAXOДKA (запалената) |
| Публикувано | 24.11.08 10:30 |
|
|
до каква сума трябва да е седлото. Мога да поразпитам тук там!А има и опция да си го поръчаш на сарач. В Плевен има един много добър майстор на седла. Но тр да проверя какви цени ще даде.
Никой няма да ми попречи........Редактирано от HAXOДKA на 24.11.08 10:32.
| |
|
Тема
|
[re: HAXOДKA]
|
|
| Автор |
3apя (ентусиаст) |
| Публикувано | 24.11.08 13:23 |
|
|
много ти благодаря. Точна сума ми е трудно да определя защото не съм съвсем наясно как се движат реално цените - в нета можеш да видиш от 50 $ до 1000 $, но до колко "стават" изобщо не мога да преценя от картинките. До 300 лв. може ли да се купи нещо свястно, пък било и втора употреба?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
HAXOДKA (запалената) |
| Публикувано | 24.11.08 17:07 |
|
|
свястно нещо за 300лева нито ново нито втора употреба може да се намери. По-несвястно може би да Ще видя какво мога да направя по въпроса, но мисля че за тези пари няма да успея да ти намеря
Никой няма да ми попречи........
| |
|
Тема
|
[re: HAXOДKA]
|
|
| Автор |
3apя (ентусиаст) |
| Публикувано | 24.11.08 20:35 |
|
|
В никакъв случай не искам да те затруднявам. Дори само да ме ориентираш за каква сума може да се вземе нещо нормално, ми е достатъчно.
| |
|
|
|
Цените на седлата при Пенко майстора от Плевен са 1000лв. за ново.
Седлата са доста сполучливи. Ленчика е копиран от Кифер. Повечето състезатели от плевенския край имат поне едно седло от него. Ако се интересуваш се обади да те свържа с него.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
insomnia9 (непознат
) |
| Публикувано | 27.11.08 22:54 |
|
|
Здравей. Хубаво седло не можеш да си намериш за 300 лева, за жалост... Може да си намериш удобно, но то много бързо ще се съсипе... Мисля че за 500 лева би могло да се намери нещо свястно. Аз в момента продавам моето седло, но сигурно цената ще ти е висока, не знам.. От страхотна кожа е, много издръжливо и меко, а и го давам с гел, което е добре за коня. По принцип се води за обездка, но от личен опит съм разбрала, че става за всичко. Не бих се разделила с него, защото много си го харесвам, обаче си взех Western, а две седла нямам какво да ги правя. Цената на моето е 600. Може да се уговорим, да го видиш, да го пробваш, ако се интересуваш. Иначе за 500 лева би могла да си намериш що годе добро ново седло и ако не го "мъчиш" много, би трябвало да издържи по-дълго време надявам се да съм помогнала с нещо...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|