Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:58 16.07.25 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Тема ПРЕДЛАГАМЕ КОННА ЕЗДА ИЗ ПРИРОДАТАнови  
Автор koннa eздa (непознат )
Публикувано13.10.08 21:53

За да распуснете от сивото ежедневие и големия хаос в града ние ви предлага ме целогодишен пансион за коне и почасова или целодневна конна езда,както за напреднали така и за начинаещи из природата на Стара Планина само на 15км. от София -с.Желява ,ако и вие обичате този спорт заповядайте при нас. цени:/1ч.-25лв./2ч.40лв./абонамент за месеца(10 часа)-200лв./GSM-0899885482 0898407210

Тема Re: ПРЕДЛАГАМЕ КОННА ЕЗДА ИЗ ПРИРОДАТАнови [re: koннa eздa]  
Автор ДyпнишkoтoПapвeню ()
Публикувано13.10.08 22:35

Кои сте Вие ?

SI VIS PACEM PARA BELLUM

Тема Re: ПРЕДЛАГАМЕ КОННА ЕЗДА ИЗ ПРИРОДАТАнови [re: koннa eздa]  
Автор DustDevilМодератор (akhala)
Публикувано14.10.08 01:01

Хм...

Какви са вашите предимства, че цените ви са над повечето от конкуренцията в тази дейност, че да изберат за раЗпуснат точно при вас? Защото 5 лева са си 5 лева, кой ти ги дава... Пък и 15км са си 15км, особено с цените за бензина... Какво ще ме накара да предпочета вас и да дам повече пари за такса и бензин, отколкото да отида някъде доста по-близо за по-малко пари?

Какви са цените за пансиона?

Имате ли някаква по-добре развита база? Какви са условията?

Пък не бих нарекла разходките из природата "спорт."

А, и както вече беше попитано: то хубава реклама, ама ЗА КОГО, как е името на въпросната конна база?

И се извинявам ако случайно съм прозвучала грубичко, не е нарочно, просто съм в много кофти настроение.

Тема Re: ПРЕДЛАГАМЕ КОННА ЕЗДА ИЗ ПРИРОДАТА [re: DustDevil]  
Автор BlackWolf (ловец)
Публикувано23.10.08 20:19

Между другото, темичката не е ли спам?

Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!

Тема Re: ПРЕДЛАГАМЕ КОННА ЕЗДА ИЗ ПРИРОДАТАнови [re: BlackWolf]  
Автор DustDevilМодератор (akhala)
Публикувано23.10.08 20:42

Ами няма вече тема за обяви, така че...

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.