|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
ЩАСТИЕЕЕЕЕ, ДОБРЕ ДОШЛО НА ТОЗИ СВЯТ!!!
|
|
Автор |
psiharche_93 (и Фани) |
Публикувано | 08.09.08 21:27 |
|
Мили приятелиииииииииии.... току-що треньора ми се обади и ми съобщи, че черната ми красавица е родила предната вечер!!! В момента ви пиша това и рева от радост... цялата треперя и не мога да повярвам, че вече е факт!! Само знам, че малката госпожица е черна с бели крачета и е с красива муцунка (Боже, какво съкровище ли е.. а и от такива родители!!!)... Само да се добера до вкъщи и ще тичам към базата!! Ще я наснимам и ще ви я покажа.. името й още е неизвестно, но аз имам честта да бъда кръстница на малката бонбонка Сега цяла нощ няма да спя и ще прехвърлям най различни имена... ЩАСТЛИВА СЪМ ТОЛКОВА МНОГООООООООООО!!!!!!!!!!!!
| |
|
Да ви е жива и здрава малката бонбонка и да е много , много послушна и само да ви радва
| |
|
Благодаряяя!! Още подскачам от радост на стола.. и приемам поздравления по скайп.. хихихихи
| |
|
Честито!!! Страхотна новина! Да е жива и здрава! Чакаме снимки и още подробности.
| |
|
Честито, Иве! Пожелавам му да стане най- дорбия кон и да ви носи само успехи и да ви радва всеки ден!
Love horses!
| |
|
честито и от мен...да е жива и здрава..много да те слушка..
| |
|
Да е жива и здрава! И да ни държиш в течение как е и как си я кръстила!
Аз досега само един път съм имала шанса да кръстя конче и бях много щастлива. Винаги ще съм благодарна на собственичката, че ми даде тази възможност.
| |
|
В неделя отивам на базата и ще направя една фотосесия на мамчето и малката... името съм го измислила.. обаче като знам със сигурност ли ще е така ще ви го кажа..
Очаквайте снимки съвсем скороо
| |
|
Винаги съм се чудела как успяват да съчетаят буквите на родителите в имената на кончетата и въпреки това да се получат страхотни имена
Ния, ти как кръсти кончето ?
| |
Тема
|
Re: ЩАСТИЕЕЕЕЕ, ДОБРЕ ДОШЛО НА ТОЗИ СВЯТ!!!
[re: psiharche_93]
|
|
Автор |
Gerb () |
Публикувано | 10.09.08 20:00 |
|
Честито! С нетърпение ще чакам снимки!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|