|
Тема
|
ТСМ панталон за езда
|
|
Автор |
lale (витошко) |
Публикувано | 17.09.08 15:15 |
|
От две седмици обикалям ТСМ-и с надеждата все някъде да открия изостанал малък размер... Е, намерих! Но, уви, 36-и номер също ми беше голям .
Споделям, ако някой друг се интересува:
Останали бяха само 2 панталона 36-и размер, един черен и един бежов, за 28 пари. Магазинът се намира много близо до кино Витоша.
А аз ще продължа да обикалям, но този път за детски размери . Пък най-накрая може да се наканя да отида и до Хайдушко изворче да изтърся една торба пари
Животът не се измерва с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни
| |
Тема
|
Re: ТСМ панталон за езда
[re: lale]
|
|
Автор |
sky_devil (Ангелчето) |
Публикувано | 17.09.08 20:44 |
|
Тука из Варненските магазини уви няма никъде и на всякъде казват че няма да зареждат повече конски неща
| |
Тема
|
Re: ТСМ панталон за езда
[re: lale]
|
|
Автор |
Oлra Пpaйд (коняр по душа) |
Публикувано | 19.09.08 05:31 |
|
При нас закриха единия магазин, уж трябва да има друг някъде в центъра, но така и не го знам къде е...Но пък тук на втора употреба можеш да намериш абсолютно нови, даже и каски се намират понякога...
| |
|
Ох, трудно е да се намерят такива панталони, хем хубави, хем не много скъпи. И ние отдавна търсим и идва вече време да си вземем...
[image]http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8749&AlbumId=113371&PhotoId=6376954[/image]
| |
|
А, намират се - въпрос на търсене...
| |
|
|
|
|