Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:28 03.11.25 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Тема НОВО МЯСТО ЗА ЕЗДА  
Автор nova2OO8 (непознат )
Публикувано05.09.08 22:23

http://zoom.bg/208

ЗА ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ГОЛЕМИЯ ГРАД И ДА СЕ ПОРАДВА НА ПРИРОДА И КОНЕ - ДОБРЕ СТЕ ДОШЛИ ПРИ НАС НИЕ ВИ ОЧАКВАМЕ!

Тема Re: НОВО МЯСТО ЗА ЕЗДАнови [re: nova2OO8]  
Автор Oлra ПpaйдМодератор (коняр по душа)
Публикувано19.09.08 04:55

Значи - тук е въпроса да попитам - ако някой рекламира такова място, е ли реклама то и не подлежи ли на санкция ? Казвам го заради аналогична тема - надявам се искрено, че имаш 18 - щото пък не дай боже да нямаш, и някой да ти беше казал да пуснеш тая тема - и отиде, та се не видя...В тоя дух го казвам.
Аз съм ЗА това да се обявяват такива неща - като знаем пресата колко се грижи, колко човека ще знаят, че еди - къде си има база, че в тоя и тоя град има нов магазин за конна екипировка ?
Друг е въпроса ако всяко второ мнение е за това - имахме и такъв случай преди време. Тогава става досадно, но пък ако темата избяга назад, отива в шеста глуха...Я рови някой назад, я не.
Ако останалите искат - може пак да направим темата за конните бази - и всеки да допринесе с линк - и да има статична тема.
Ако има желаещи - и с координати на магазини за конски неща - като допълнение.

Тема Re: НОВО МЯСТО ЗА ЕЗДАнови [re: Oлra Пpaйд]  
Автор nova2OO8 (непознат )
Публикувано20.09.08 09:33

Да, идеята за една тема за конски бази е доста добра според мен или пък да има специялно място в сайта където човек да открие най-блиското място до дома си където да може да поязди през свободното си време , колкото до това дали имам 18 - да имам пък съм и стар познат на доста хора в сайта

просто смених името си защото сайта ме отхвърли с предишното - аз съм ZINA 2004 може би доста хора тук ме помнят . А колкото до новото място за което споменавам тук в тая тема - това са двама мой приятели които обожават конете и ездата и също като мен имат желание да направат нещо в тая насока - но без хора това не става - затова сметнах че тук в нашия конярски сайт трябва да се покаже нещо на тая тема - ако някой е против - ИЗВИНЯВАМ СЕ!
вСЕ пак очаквам мнения и предложения за това как е най-добре човек да се опита да оповести някакво ново начинание за което осъществяване са нужни клиенти

Автор sky_devil (Ангелчето)
Публикувано20.09.08 23:02

И аз мисля че е хубаво да има статична тема за конните бази и за магазините , които обаче трябва да се пазят от коментари и да има само инфо в тях

Автор Oлra ПpaйдМодератор (коняр по душа)
Публикувано21.09.08 04:22

Значи добре дошла отново...

Ами аз почнах такава тема, ама първо - информация почти не събрахме, ако аз ще правя нещо сама, не е задължително да е публично, в смисъл, ако е за мене си, мога да си държа един тефтер с линкове в някоя папка - и готово ! Идеята беше всеки да напише по нещо за неговата база - там, където най - често ходи - няколко думи - местоположение, какво се предлага, цени - и линк - ако има сайт. Ако няма - поне някоя снимка...
За 18 - е години се шегувах - просто стана въпрос преди време - а истината е, че ако не се познаваме с някого, може да каже, че е на колкото си иска години - и аз мога да си направя втора регистрация и да уверя всички, че сам на 13 или 15 - и сума и други неща, пък колко ще са верни...
И аз съм за това такива неща да се оповестяват - как - който не харесва даден начин, да предложи свой, по - добър - може и да го гласуваме !
Защото най - лесно е да критикуваш нещо - ми нека поне е градивна критика !
Мисълта ми беше, че с времето подобни теми отиват назад - и е по - удобно да е нещо статично...

Тема Re: НОВО МЯСТО ЗА ЕЗДАнови [re: sky_devil]  
Автор DustDevilМодератор (akhala)
Публикувано21.09.08 06:08

Дам... То и с предната тема беше така. Много хора викат: "хайде, много ще е добре да направим такава тема, супер!" И накрая какво. Само двама-трима се опитаха да съберат информацията, а всичките останали са били явно "да направим, но някой друг да се потруди"

Та, ако всеки напише инфо за базата, на която язди, ще е съвсем различно.

Тема Re: НОВО МЯСТО ЗА ЕЗДАнови [re: Oлra Пpaйд]  
Автор elanore (непознат)
Публикувано13.05.10 14:33

Ще бъде чудесно, ако се направи такава статична тема. Всеки може да разкаже за мястото, където язди. Има толкова много конни бази, за които не се знае почти нищо, освен например, че някъде си има таква база

Тема Re: НОВО МЯСТО ЗА ЕЗДАнови [re: elanore]  
Автор koнчeмилo (новаче)
Публикувано14.05.10 12:33

Подписвам се с две ръце. В момента не яздя никъде, но ако това се промени, а смятам да направя нещо по въпроса много скоро, няма да пропусна да ви разкажа за мястото.

Пък не ме е свян да разкажа и за предишните места, където яздих плюс снимки, само дето ще е малко със задна дата и нещата могат да са се променили.

Редактирано от koнчeмилo на 14.05.10 12:34.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.