|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема
|
школата на Кашай
|
|
Автор |
okute (непознат
) |
Публикувано | 18.08.08 16:15 |
|
Какво мислите за нея?
| |
|
Хе-хе, здрасти! Конна стрелба с лък, а? За ездата при Кашай не знам. Има някои доста екстремни изсквания. Във всеки случай, унгарците са запазили някои старинни традиции в използването на коня - особено техните чикоши (табунджии) в пустата.
Преди 3-4 год. имаше една много интересна изложба от унгарския народен музей - "Унгарското седло - 1500 г. история". Изключително интересна!
Виждал съм лъковете на Кашай - много са добри.
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
Приятелю, тук явно не можеш да получиш отговор, защото може би хората не са чували за школата на Кашай. Пиши ми на бележка или на мейла.
Ако някой все пак се интересува - ето какво правят дечицата там.
Добър лов на всеки по тези пътеки, Законът сега е със нас!
| |
|
Това много ми хареса.Дайте някаква инфо за този Кашай,наистина ми е непознат,може би и за мн хора тук,а е супер интересно.
| |
|
Здравей cowgirl, ако желаеш,може да видиш нашия сайт www.horsebackarcherybg.com
Поздрави,
Владо
| |
|
Еее, браво ! Не си падам чак толкова по стрелбата с лък / като хлапе съм опитвала де, но без специално да тренирам/, но пък начина на езда ми хареса много !Свалям шапка !
| |
|
Благодаря ти за сайта,мн ме заинтригува и се надявам скоро да посетя школата.А и зодията ми е стрелец и стрелбата с лък ми е близка по душа.
| |
Тема
|
Re: школата на Кашай
[re: cowgirl]
|
|
Автор |
cowgirl (ентусиаст) |
Публикувано | 30.08.08 08:03 |
|
Единственно не виждам жени на снимките,има ли изобщо жени в школата?
| |
|
Иххх.. как ми е мерак да се науча на такова нещо.. отскоро ми е идеята в главата.. пробвах да стрелям с лък и ми хареса МНООГО.. а няма смисъл да казвам, че само при мисълта да го правя от гърба на кон се разтапям..
| |
|
Благодаря ти !
Поздрави
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|