|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  победител всестранна езда олимпиада   |  |  | Автор | minkavn (луд) |  | Публикувано | 13.08.08 19:12 |  |  | 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: победител всестранна езда олимпиада  [re: minkavn] |  |  | Автор | minkavn () |  | Публикувано | 13.08.08 19:17 |  |  | 

|  |  |  
             |  |  | 

въобЩе не ми се отварят сайтовете ти
 ето официялния сайт:

ех как обичам немците да надиплят ШуШоните на останалите
 Редактирано от Gerilin на 13.08.08 19:34. 

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re:Biography ROMEIKE Hinrich  [re: Gerilin] |  |  | Автор | Gerilin () |  | Публикувано | 13.08.08 19:38 |  |  | 

Profile
 Date of Birth: 	May 26 1963 	Height(cm/ft in): 	175cm / 5'9"
 Place of Birth: 	(Germany)
 Residence: 	Nübbel (Germany)
 Sport: 	Equestrian
 Event(s): 	Eventing Individual | Eventing Team
 Historical Results
 Competition Highlights: 	Note: A complete explanation of data type and depth can be found in the Additional Information section of the biography
 Rank	Event	Year	Venue
 Olympic Games
 4	Eventing - Team	2004	Athens, GRE
 5	Eventing - Individual	2004	Athens, GRE
 World Equestrian Games
 1	Eventing - Team	2006	Aachen, GER
 5	Eventing - Individual	2006	Aachen, GER
 Schedules and Results
 Date 	Time 	Sport 	Event 	Location 	Result 	Reports
 Aug 9 2008 	06:30 	Equestrian 	Eventing Team Dressage Day 1 Morning 	HK Equestrian(Shatin) 	2 	Reports
 Aug 9 2008 	19:15 	Equestrian 	Eventing Team Dressage Day 1 Evening 	HK Equestrian(Shatin) 	2 	Reports
 Aug 9 2008 	19:15 	Equestrian 	Eventing Ind. Dressage Day 1 Evening 	HK Equestrian(Shatin) 	7 	Reports
 Aug 10 2008 	06:30 	Equestrian 	Eventing Team Dressage Day 2 	HK Equestrian(Shatin) 	2 	Reports
 Aug 11 2008 	08:00 	Equestrian 	Eventing Individual Cross Country 	HK Equestrian (Beas River) 	1 	Reports
 Aug 11 2008 	08:00 	Equestrian 	Eventing Team Cross Country 	HK Equestrian (Beas River) 	1 	Reports
 Aug 12 2008 	19:15 	Equestrian 	Eventing Individual Jumping Qualifier 	HK Equestrian(Shatin) 	1 	Reports
 Aug 12 2008 	19:15 	Equestrian 	Eventing Team Jumping Final 	HK Equestrian(Shatin) 	1 	Reports
 Aug 12 2008 	22:45 	Equestrian 	Eventing Individual Jumping Final 	HK Equestrian(Shatin) 	1 	Reports

Mistä sait sen käsityksen,ett noin voi tehdä toisille.

|  |  |  
             |  |  | 

а вие знаете ли че Победителя е ЗЪБОЛЕКАР

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re:Biography ROMEIKE Hinrich  [re: Gerilin] |  |  | Автор | malkija_ (минаващ) |  | Публикувано | 15.08.08 09:32 |  |  | 

Много хубаво, че пускаш информация, но все пак не сме английски сайт. Знам, че превода коства време. И на мене би ми било по-лесно да пускам на немски информация.

|  |  |  
             |  |  | 

... и че след спечелването на индивидуалната титла спонтанно чрез репортерите на телевизията дава на сътрудниците си в зъболекарския кабинет един свободен ден да празнуват.
 И в немския отбор е единствения наистина аматьор.

|  |  |  
             |  |  | 

Особено след историята в Атина...
 Два пъти повече ме радва, че успяха.

|  |  |  
             |  |  | 

все пак не сме английски сайт

Ще ме извиняваШ,ама пускам информацията от официалния сайт на Бейжинг 2008

да чете ,който знае английски..другите могат да почакат до изкарването на новините в БГ медиите..но като се има предвид заинтересоваността към конния спорт,надали

Mistä sait sen käsityksen,ett noin voi tehdä toisille.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re:Biography ROMEIKE Hinrich  [re: Gerilin] |  |  | Автор | malkija_ (минаващ) |  | Публикувано | 15.08.08 11:06 |  |  | 

Интересно...
 ...е тогава и аз да пускам на немски, пък който може да чете халал да му е, пък другите да гледат умно...
 Утре някой ще пусне много интересни неща и на китайски - viel spass dabei!

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички) |   | 
 |