|  | | 

| 

| 

| Тема |  КОнна база в Свети Влас?   |  |  | Автор | psiharche_93 (и Фани) |  | Публикувано | 09.08.08 17:21 |  |  | 

Някой да знае дали има конна база в Свети Влас или в Слънчев Бряг?  Понеже на 15ти отивам на моренце за някъде 10 дена... , не че ще умра 1 седмица без езда, но ако има на близо може да намина...  Търсих в интернет, но нищо конкретно не намерих..

|  |  |  
             |  |  | 

Има конна база в най-северната част на Слънчев бряг - на изхода за Варна, или поне преди две години беше така. Мои приятели, които работят на Елените, ми казаха, че там също има конна база.

Виж в дъното на тази страница, има видове, часове и цени:

|  |  |  
             |  |  | 

Една приятелка в момента работи на Елените с коне .. така че за там знам със сигурност,че има

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Конна база в Свети Влас?  [re: horse_mania] |  |  | Автор | Бo^ (Бо) |  | Публикувано | 09.08.08 22:49 |  |  | 

Да, и аз имам приятелка, която работи в Елените, и наскоро е яздила във въпросната база.

Според мен, когато пристигне в Св. Влас, да разпита на място персонала на хотела, в който ще отседне, за конни бази наоколо, или персонала по плажовете, и т.н. Все ще знаят нещо или ще я насочат къде да попита.

Приятно изкарване на морето! :-)

Редактирано от Бo^ на 09.08.08 22:54. 

|  |  |  
             |  |  | 

има на Сл .бряг..мой много добър приятел бе там..предполагам оЩе е там..имам му телефоните ако ти трябват

Mistä sait sen käsityksen,ett noin voi tehdä toisille.

|  |  |  
             |  |  | 

Благодаря за отговорите и за пожеланието!  Мисля, че идеята да поразпитам на място е най-добра...

|  |  |  
             |  |  | 

вече не е там....във Варна е

|  |  |  
             |  |  | 

еее Шило в торба не стои
 преди 2 месеца бе
 хубаво, поне скоро Ще се видим..
 поздрави

Mistä sait sen käsityksen,ett noin voi tehdä toisille.

|  |  |  |  

|   | 
 |