|
Тема
|
спорт?!
|
|
Автор | Haблюдaтeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.07 20:02 |
|
Вижте на какво попаднах, търсейки инфо за турнира във Войводиново:
| |
Тема
|
Re: спорт?!
[re: Haблюдaтeл]
|
|
Автор | Sarav4eto (Нерегистриран) |
Публикувано | 02.09.07 20:08 |
|
Хаха, звучи много забавно, хубаво е, че тези хора си обичат магаренцата :)))
| |
|
Толкова глупости на камара и онези от "Езда" не си позволяват!
А бисера за магарицата дето била още "недокосвана" от катър направо ме метна у царевичака!
| |
|
Е, това не го бях виждала, признавам си ! Докъде бил стигнал спортът !
| |
|
Абе точно в стил "Езда", за момент се изкуших да погледна дали не са го писали те !
За катъра и мен ме разбиха - впрочем, ако е жребец, дали ще налита на магарици ?Че няма да има поколение, това ясно, но той дали ще се държи като жребец...Сигурно да...Би било интересно...
| |
|
Доколкото помня - нямат особен афинитет към подобни "упражнения" - основно поради снижените количества тестостерон и ниската фертилна способност - тя природата си знае работата.
Кръстоските между тигри и лъвове са на същия принцип, размерите им винаги са чувствително по-големи от тези на тигъра(като по-едър вид от лъва), силата, мускулната им маса и черепната кутия са внушителни(би трябвало да са усреднена стойност от тези на двата вида, но поне при големите котки не е така) и това е за сметка на оплодителната способност основно на мъжките екземпляри - за женските животни се спори дали не могат да имат поколение при по-специфични условия, но за мъжките е ясно, че са неспособни. Като физически данни животните превъзхождат чувствително и двамата си родители, но то няма как да не е за сметка на нещо друго. Е - това "друго" е малко неприятно като липса, но... Човешка му работа - бъзикаме се с природата за собствени облаги - нищо ново...
| |
Тема
|
Re: спорт?!
[re: Oлra Пpaйд]
|
|
Автор | Haблюдaтeл (Нерегистриран) |
Публикувано | 03.09.07 10:10 |
|
То това ме озадачи, че го намерих в спортна рубрика, по точно: "други спортове".
А за самото съдържание
| |
|
Хм, на село си имаме една магарица - Антоанета... Е, това е - догодина отивам да участвам Тя милата е бая дебелка и по-изперкало същество от нея няма, ама това може да се окаже ключът към успеха
| |
|
Е, чак по такива екзотики не си падам...
| |
|
хаха...този "спорт" го гледах преди два-три дена, но не помня коя програма беше
абе за губене на време ставаше, но не ми хареса особено
| |
|
|
|
|