Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:45 04.11.25 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Нямаме вече Елеонорка...нови  
Автор KATЛA (опитомен дракон)
Публикувано26.06.07 20:36

Змея остана сираче.Майка му умря днес.При Моста на Дъгата отиде и тя.Няма я-ей на-ще си ида лятото и няма да видя тази прекрасна глава с изящния профил.Няма да се ядосвам на зъбенията и и да гадая какво ще е следващото конче...

Ей така я видях за пръв път:

После с хиляда зора с много рев,ядове и пазарлъци я взехме при нас и се оправи принцесата:

Роди си Зенон при нас:

После Змея:

Само дето няма да роди никога следващото конче.
Ей така оня ден Петя като ми каза,че не е добре кобилата,и като грейна тука една дъга-красива,красива като от приказките-една ярка и друга -по-мъничка,почти невидима...И като ми се сви сърцето...
Толкова дни и били писани...Последните си години поне живя хубаво,без да я тормозят.А последните месеци беше на място мечта.АГЛЕР,благодаря ти от сърце за всичко,което направи за нея!

Една от последните и снимки:

Тема Re: Нямаме вече Елеонорка... [re: KATЛA]  
Автор Gepina (& Fenomen)
Публикувано26.06.07 20:51

Не мога да повярвам!!!Не знам какво да кажа,Дид........съжалявам страшно много!!!Не съм подозирала,че е зле....Елииии....Чета ти сега темата и не вярвам на очите си.......................................................................................

Нека почива в мир...

Imperial Mistaar

Тема Re: Нямаме вече Елеонорка...нови [re: KATЛA]  
Автор вaлчeтo ()
Публикувано26.06.07 20:58

Дид,ужасно съжалявам за загубата на Елеонорка

....... нека почива в мир!!!

Редактирано от вaлчeтo на 26.06.07 20:59.

Автор isetodd (konete)
Публикувано26.06.07 21:44

Мале мила Диди много съжалявам това е най-ужасното нещо което един човек може да преживее поне както каза последните и годинки си ги изживя спокойно като майка и си беше добре

Автор SEABlSCUlT ()
Публикувано27.06.07 11:02

,много съжалявам...
поне е успяла да види и нещо хубаво от живота и да му се порадва...а това е по-важното...

Тема Re: Нямаме вече Елеонорка...нови [re: isetodd]  
АвторKATЛA (Нерегистриран)
Публикувано27.06.07 21:23

Исе, на нас ни е бедна фантазията какви ужасии може да преживее човека.Загубата на любимо животно боли,но повярвай ми,има и по-страшни неща.Бай ,бабо да не ни среща мечката!Щото сме в гората.
Гадно е,че едно такова красиво животно си отиде,поплаках си,че си отиде нелепо,но има много по-гадни неща и много по-нелепи смърти на тоя свят!

Ти не приемай лично този постинг-криво ми е и философствам след загуба,както много хора правят

Автор adonia (вълче)
Публикувано27.06.07 22:54

Дид,съжалявам.Не мога да кажа ,че знам как се чувствате, защото не ми е умирал любим кон или въобще кон ,с който да съм имала нещо общо,но само при самата мисъл за Елка ми е неописуемо гадно и като си представя,че на вас ви е същото на n-та степен.............еее просто не знам какво бих могла да кажа освен....НЕКА ПОЧИВА В МИР !!!

Автор DustDevilМодератор (akhala)
Публикувано28.06.07 11:02

Моите най-сърдечни съболезнования.

Авторmalkija (Нерегистриран)
Публикувано30.06.07 02:05

Знаеш ли какво и имаше?

Тема Re: Нямаме вече Елеонорка...нови [re: malkija]  
Автор KATЛA (опитомен дракон)
Публикувано30.06.07 11:23

Кърлеж.Паразитоза.Ти знаеш какво е това.

Петя първия ден е мислела ,че е топлинен удар-нали големи жеги бяха там долу...После е викнала ветеринарите.

Редактирано от KATЛA на 30.06.07 11:27.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.