|
|
|
Тема
|
МАЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
|
|
| Автор |
OлraПpaйд (коняр) |
| Публикувано | 30.05.07 04:32 |
|
|
Част от поздравленията тук, а другите...Надявам се тия дни да стигнат до теб - извинявам се за закъснението, ама малко не предвидих 4 дни празници...
| |
|
Тема
|
Re: МАЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !
[re: OлraПpaйд]
|
|
| Автор |
KATЛA (опитомен дракон) |
| Публикувано | 30.05.07 07:27 |
|
|
Честит празник и от мен!
Много здраве,късмет и много щастливи хора и коне около теб!
| |
|
Тема
|
[re: KATЛA]
|
|
| Автор |
aдвok (заплес) |
| Публикувано | 30.05.07 10:21 |
|
|
ЧРД!
| |
|
Тема
|
[re: OлraПpaйд]
|
|
| Автор |
Бo^ (Бо) |
| Публикувано | 30.05.07 11:10 |
|
|
Честит рожден ден и от мен!
Рени, къде я откри тази страхотна снимчица?
Cambiare
Mi destino cambiare
Cambiare
Sere feliz...
| |
|
|
|
Честит рожден ден и от мен с пожелания за всичко най-хубаво
| |
|
|
|
Честит рожден ден и от мен!
| |
|
|
|
Благодаря много и от сърце на всички - Рени, Дид, Иванела, Бо, Исе и Ния - за прекрасните пожелания и милите думи!!!
Да сте ми живички и здравички всички и да се радвате на топлото лято и на кончовците около вас!!!
Извинявам се за огромното закъснение, но от 2 седмици ме тресна нещо, което лекарите определиха със стандартното - вирусна инфекция, а според мен си беше срив на имунната система /от много спокоен живот/. Само ще загатна, че цялото ни стадо биволи беше загубено от пастира ни в балкана - та падна едно търсене - цяла епопея - то не е за разправяне, а не е и по конската тема. Но вече всичко е наред, слава богу!
| |
|
|
|
Явно е имало големи перипети, но поне казваш, че вече всичко е наред! Поздрави отново и да ти се връща здравето по-бързо!
| |
|
|
|
Мани, мани - голям екшън беше. За малко да мобилизираме и селскостопанската авиация, но се оказа, че от 1 януари /откак сме в Европата/ - такава вече няма официално, та се наложи да кръстосваме гори и полянки в радиус от 10 километра - ама айде да не разводнявам конския форум с биволски истории.
| |
|
|
|
Радвам се, че всичко се е разминало и вече е наред...
| |
|
|
|
|