Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:12 18.06.25 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Скоро имахме дискусия ...нови  
Автор ДyпнишkoтoПapвeню (член)
Публикувано06.03.07 22:51

.... за това , дали е уместно клуба да се затвори за нерегистрирани потребители.
Предвид на няколкото теми от последните дни , двете "запознаства" и "смешко" , както и на някои не дотам любезни изявления , предлагам на модераторите да го затворят.
Или ако не го затворят , поне да следят за хора , чиято единствена цел е да се забавляват за чужда сметка и подобни мнения да се трият без предупреждение.

SI VIS PACEM PARA BELLUM

Тема Re: Скоро имахме дискусия ...нови [re: ДyпнишkoтoПapвeню]  
Автор Lady^Drakula (Gothic Lady)
Публикувано06.03.07 23:07

Да, мисля че ще е уместно, все пак не е приятно да виждаш разни простотии по свой адрес. Лично аз не съм попадала на мнение, което да ме засяга лично, но ми е неприятно, когато чета такива засягащи членове на клуба! Нали сме клуб, всички сме членове, трябва да се подкрепяме....

Horses are my life

Тема Re: Скоро имахме дискусия ...нови [re: Lady^Drakula]  
Публикувано06.03.07 23:14

Аз съм попадал на мнение дето ме е засягало , даже и не само от един човек , но понеже си стояха зад мненията с името си , то в процеса на разговора нямаше проблем, даже и сме добри познати сега.
Но нещо впоследно време започнаха да влизат доста дразнители , даже имам чувството , че зад 2-3 анонимни ника стои един и същ човек. Може малко да се позатегне , все пак работата на модераторите е да следят за някакви правила ..... иначе клуба може да остане и без модератори , има такива клубове в дира и всеки се оправя както може.

SI VIS PACEM PARA BELLUM

Автор Lady^Drakula (Gothic Lady)
Публикувано06.03.07 23:20

Не знам, не само изказванията ме дразнят, ами и абсолютната им неграмотност...Знам че имаше спорове относно тези забележки за правописа, но такива злобни, гнусни и абсолютно неграмотни изказвания няма как да не дразнят.....А що се отнася до никовете и това, кой стои зад тях, и аз имам подобно чувство, че някой е решил че може да си разиграва коня както си иска и да ни прави на луди калинки...Айде да си имаме уважението, ние да не пасем трева?!?!

Horses are my life

Автор DustDevilМодератор ()
Публикувано06.03.07 23:42

Краси, само моля те не казвай, че не си вършим работа. Не бяхме ли ние двете с Рени дето изписахме сумат редове да обесним логиката зад това клубът да се затвори нерегистрирани?!?!?! ГЛАСУВАХТЕ и мнозинството беше ПРОТИВ!!!! Не ни изкарвайте нас виновни. От послените нерегистрирани постинги най-вероятно си прав, че един човек стои зад всички тях, нищо, че сам на себе си отговаря, но знаеш как това може сравнително да се провери.

Лично аз съм трила всички мнения, които са включвали вулгаризми или не са били изобщо свързани с конете и ездата И съм прочела. Опитвам всичко да чета. Нали ако някой пише простотии, но са свързани с темата и реално не са цинизми, ще ме обвинят, че не спазвам правата за свободна реч и т.н. Не е толкова лесно.

Някой се опитва да е забавен или има много време за губене. 99% от нерегистрираните мнения през послените няколко дни са писани най-вероятно от един и същи човек. Винаги ми е било смешно как хората си мислят, че като са анонимни и е нормално да си самоотговарят на мненията. Явно да си говориш сам в интернет пространството не се счита за раздвоение на личността, а би трябвало. Пък може и да са прекалено големи страхливци да заемат някакъв облик, да имат мнение и да го защитават.

Това е. Отдавна това беше предложено и в замяна двете с Рени бяхме оплюти.

Тема Re: Скоро имахме дискусия ...нови [re: DustDevil]  
Публикувано07.03.07 00:51

Да. Нещата са деликатни , и свободата на словото е важно нещо също, но нека пробваме за 1 месец примерно , така да се каже да е "затворен" клуба за нерегистрирани.
Според мен трябва да е ясно кой-какво казва когато изразява мнение към някой друг от участниците , което го засяга персонално.
Въпроса не е само в цинизмите , а е и в отношението.
Както е в правото на някой да се изказва както сметне за добре /за сега/ , така и аз съм в правото си да ме дразнят въпроси от рода на "Ти пък вчера купи три коня и стана специалист ..."
В тази констатация има нещо много вярно като се замисли човек ... но примерно ако тази който ми я подхвърли ми я зададе лично , в секундата и на момента ще му обясня всичко свързано с конете и като как се става специалист в дадено нещо.
В тази точно реплика , както правилно ще отбележиш , няма цинизъм и ако анонимния ник който я подхвърли стоеше зад нея с името си , нямаше да има проблем, но не съм съгласен да търпя подобно ехидно анонимно отношение.
Да не споменавам други реплики , като тия към Дукси и Далибор , към Рени и русенската школа , към теб също имаше и прочее и прочее ... Забележи !!!! Отправени все от анонимни участници.
Ето примерно , моя ник "Дупнишкото Парвеню" ми го лепна ... или Бо , или Катла навремето , дали не беше и някоя с ник КонДам /отдавна беше и забравих/ , но да съм го правил на въпрос ?
Казал съм тогава нещо и съм стоял зад думите си с личността си , те пък ме охарактеризираха като такъв , но пак не бяха анонимни и всичко приключи.
Съгласен съм с варианта на примерен разговор , ако някой ми каже "Аз , Еди Кой Си мисля , че ти си такъв и такъв, калпав ездач си , тренира те калпав треньор , конете ти са каба ..." и т.н. , ето няма цинизми , но тогава се знае че го е казал Иван на Драган и двамата да се оправят по натам.
Сега какво се получава ?
Всеки анонимен ..... айде да не казвам какъв , си упражнява егото върху мен , като ми дава личностни характеристики , или на хора които познавам.

SI VIS PACEM PARA BELLUM

Автор DustDevilМодератор ()
Публикувано07.03.07 01:44

Точно това беше въпросът и преди и напълно те разбирам. Въпросът е, че не става така времнно. Не може като някоя ученичка: целувай ме, не ме целувай. То не е модераторите да имат едно бутонче и клубът да се отваря и затваря за нерегистрирани. Трябва да се пише до администратор, да се обеснява и т.н. Иначе пределно те рабирам. Нали точно това се опитвахме с Рени да обесни преди време. Но то като цяло, нали знаеш, по-голямата част от народа е така, за най-голямо съжаление, пред човека лиже гъз, зад гърба му го псува. Нарича се лицемерие и страхливост в едно.

Какво предлагаш, едно гласуване да се пусне ПАК да се види този път клубарите на какво мнение са?

Тема Re: Скоро имахме дискусия ...нови [re: DustDevil]  
Публикувано07.03.07 02:22

Мненията ще са различни със сигурност.
Според мен , като модератори обсъдете с Администратора , до каква степен може да се ограничава "свободата на словото" , хващайте голямата баданарка и сеч на всичко което е извън темата на клуба , или пък съдържа персонални нападки.
Ако някой иска да изрази мнението си лично до друг , то има Кю , има Мозили , има Мейли има и лични съобщения.

SI VIS PACEM PARA BELLUM

Автор123 (Нерегистриран)
Публикувано07.03.07 02:46

Аз рядко пиша,но този път ти ме провокира.Много си прав,че никой няма право да обижда,пък бил той и регистриран.Какво ще кажеш за всичко,което се изписа по адрес на Дунева;сем.Чаневи;моделките на Езда(лично аз познавам Илияна и Йонка,но много от регистрираните ги сложиха под общ знаменател с ''глупавите моделки''без най-вероятно те да подозират за съществуването на този клуб)?Има ли право Рени да определя всички софиянци,като дърпащи,биещи и неможещи да скачат повече от 60см.?Ти си интелигентен човек,мисля ще се съгласиш,че тези хора имат право на отговор.Като кажа кой съм,каква е гаранцията,че при една нагайка в паркура- шефа ми няма да прочете как коня му е бил ''размазан от бой''?Иди после обяснявай,че нямаш сестра.Както бе писал ти:на кого му пука дали ще влизат нерегистрирани или не.Аз в началото много се връзвах на Рени,сега си подбирам мнения,които са ми от полза(Аглег,адвок.,теб,Башмакова,джингалбелс и др.)а и имате чувство за хумор.Сега се сещам какво беше написал ти за Гошо Ломски

и знам,че нямаш ништо против него(понякога става така в разгара на спора).Дано разбираш правилно мотивите ми,това с Лили е още един от тях. Такива като мен,малкия,фиго и бенджи могат да са полезни тук, кой до колко то си личи.В крайна сметка най-много мнения винаги има около спорта. А дали е така решавате вие.

Автор OлraПpaйдМодератор (коняр)
Публикувано07.03.07 04:48

Гласувахме преди време, не се одобри...Иначе аз съм ЗА - даже и за паостоянно....Човек ако наистина иска, винаги ще намери начин да пише като регистриран - ащко ще и с втора, "запасна" регистрация...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.