Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:19 18.06.25 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема За Монти Робъртс на Диднови  
Автор SEABlSCUlT (пристрастен)
Публикувано09.10.06 21:15

Хей Дид,не знам откога стои разказът в сайта,но аз едва снощи

го видях и прочетох.Страхотен е,все едно бях там

Тема Re: За Монти Робъртс на Диднови [re: SEABlSCUlT]  
Авторrado (Нерегистриран)
Публикувано09.10.06 22:12

Monti e nai velikijt imah vazmojnost da go gledam na jivo v Germanij toi prosto e nai velikijt dumite ne stigat tova trjbva da se vidi da se ostipis za da se uveris 4e ne sanuvas .Monti govori flituva s konete toi e vlastelina na konete!

Автор OлraПpaйдМодератор (коняр)
Публикувано10.10.06 04:22

А снимките видя ли ги ?

Тема Re: За Монти Робъртс на Диднови [re: OлraПpaйд]  
Публикувано11.10.06 20:16

Снимките,да разгледах ги веднага след разказа-бижу

(бях ги гледала преди на бързичко,но този път подробно)

Публикувано12.10.06 01:42

Аз понякога се питам скак става толкова БЪРЗО това - и като е БЪРЗО, дали е и КАЧЕСТВЕНО....Защото за да постигнеш нещо с животно, независимо дали е кон, обикновено се иска повечко време...
Бърз пример, конят не иска да скача, набиваш го, скача този път - и мислиш, че проблема е решен...До първата възможност, която му се отдаде да не сскочи ! А той търси такава...Решението е бързо, но резултат има само временен...
Интересно ми е някой от хората, чийто кон е участвал в подобно шоу, после да разкаже впечатления...И не защото не вярвам, а защото ми е интересно !

АвторДид (Нерегистриран)
Публикувано12.10.06 15:10

Благодаря ,Диди!
Аз в съвсем краткото ползване на интернет тук,между проверката на имейлите ´то4но на този постинг ще отговоря.
Рени,при Монти нямаше никакъв намек за ска4ане.Това бяха коне трудни в отношенията,а не в постиженията.Не знам дали работи с коне за ска4ане.

Нямам време.След седмица ще пиша пак.А разказа го ка4их преди няколко дни.Съжалявам,свърШва ми времето!Поздрави на вси4ки!

Публикувано12.10.06 19:34

Е,сигурно си трябва повечко работа за цялостно и дълготрайно изкореняване на проблемите,но с това явно се поставя основата,а после си зависи от собствениците дали ще съумеят да довършат започнатото.А при някои коне може и от първия път да се получава.
Ще ми се да се радваме на някой като Монти и у нас.
Кой знае,някой ден може да ударя джакпота и да направя подобен център-да се уча на пряк опит от конете

,току виж вземе,че от мен излезе някоя "Монти" само че на по-ниско ниво,ма пак ще е прогрес

Тема Re: За Монти Робъртс на Диднови [re: Дид]  
Публикувано12.10.06 19:36

Няма за какво.
Значи все пак не съм го прочела с голямо закъснение.

Публикувано13.10.06 04:11

Да , честно да си призная, бих искала да го видя "в действие" с някой кон, когото познавам - а познавам проблемни коне - та би ми било интересно да видя той какво ще направи и нататък какво ще стане...

Тема Re: За Монти Робъртс на Дид [re: Дид]  
Публикувано13.10.06 04:14

Дид, явно работи - на няколко места привърженици на Невзоров оплювахха Монти точно, че помагал на такива ездачи - спортисти - дето са си подлудили веднъж коня, и после пак ще го подлудяват...

Не си го разказвала ти, това другаде го четох - на руски беше...
Чакаме те с нетърпение !

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.