|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
За Монти Робъртс на Дид
|
|
Автор |
SEABlSCUlT (пристрастен) |
Публикувано | 09.10.06 21:15 |
|
Хей Дид,не знам откога стои разказът в сайта,но аз едва снощи го видях и прочетох.Страхотен е,все едно бях там
| |
Тема
|
Re: За Монти Робъртс на Дид
[re: SEABlSCUlT]
|
|
Автор | rado (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.10.06 22:12 |
|
Monti e nai velikijt imah vazmojnost da go gledam na jivo v Germanij toi prosto e nai velikijt dumite ne stigat tova trjbva da se vidi da se ostipis za da se uveris 4e ne sanuvas .Monti govori flituva s konete toi e vlastelina na konete!
| |
|
А снимките видя ли ги ?
| |
|
Снимките,да разгледах ги веднага след разказа-бижу(бях ги гледала преди на бързичко,но този път подробно)
| |
|
Аз понякога се питам скак става толкова БЪРЗО това - и като е БЪРЗО, дали е и КАЧЕСТВЕНО....Защото за да постигнеш нещо с животно, независимо дали е кон, обикновено се иска повечко време...
Бърз пример, конят не иска да скача, набиваш го, скача този път - и мислиш, че проблема е решен...До първата възможност, която му се отдаде да не сскочи ! А той търси такава...Решението е бързо, но резултат има само временен...
Интересно ми е някой от хората, чийто кон е участвал в подобно шоу, после да разкаже впечатления...И не защото не вярвам, а защото ми е интересно !
| |
Тема
|
[re: OлraПpaйд]
|
|
Автор | Дид (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.06 15:10 |
|
Благодаря ,Диди!
Аз в съвсем краткото ползване на интернет тук,между проверката на имейлите ´то4но на този постинг ще отговоря.
Рени,при Монти нямаше никакъв намек за ска4ане.Това бяха коне трудни в отношенията,а не в постиженията.Не знам дали работи с коне за ска4ане.
Нямам време.След седмица ще пиша пак.А разказа го ка4их преди няколко дни.Съжалявам,свърШва ми времето!Поздрави на вси4ки!
| |
|
Е,сигурно си трябва повечко работа за цялостно и дълготрайно изкореняване на проблемите,но с това явно се поставя основата,а после си зависи от собствениците дали ще съумеят да довършат започнатото.А при някои коне може и от първия път да се получава.
Ще ми се да се радваме на някой като Монти и у нас.
Кой знае,някой ден може да ударя джакпота и да направя подобен център-да се уча на пряк опит от конете ,току виж вземе,че от мен излезе някоя "Монти" само че на по-ниско ниво,ма пак ще е прогрес
| |
Тема
|
[re: Дид]
|
|
Автор |
SEABlSCUlT (пристрастен) |
Публикувано | 12.10.06 19:36 |
|
Няма за какво.
Значи все пак не съм го прочела с голямо закъснение.
| |
|
Да , честно да си призная, бих искала да го видя "в действие" с някой кон, когото познавам - а познавам проблемни коне - та би ми било интересно да видя той какво ще направи и нататък какво ще стане...
| |
Тема
|
[re: Дид]
|
|
Автор |
OлraПpaйд (коняр) |
Публикувано | 13.10.06 04:14 |
|
Дид, явно работи - на няколко места привърженици на Невзоров оплювахха Монти точно, че помагал на такива ездачи - спортисти - дето са си подлудили веднъж коня, и после пак ще го подлудяват...Не си го разказвала ти, това другаде го четох - на руски беше...
Чакаме те с нетърпение !
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|