Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:03 14.07.25 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
Тема Сайтнови  
Автор KATЛA (голяма ламя)
Публикувано16.04.06 18:33

Хора,имам предложение!Вчера попаднах на фирма,която предлага домейн и хостинг 5000 МБ за 207 лева на година.За 10 000 МБ цената е 336 лева.Мисля,че можем да направим нещо по въпроса за собствен информативен сайт.Днес си поиграх на Уърд и скицирах много бегло един сайт.Много е семпъл,но пък няма да правим детски лексикон.То си е сайт за информация-за снимките си има галерия.Все пак имам предвид ,че може да се сложи някакъв много стилизиран и много замъглен фон,за хората дето по-харесват пъстрите картинки.Все пак интереса към ездата си е повече от тийнейджъри.Мисля,че може да се прибавят и силуетчета на коне над главните връзки.Музика определено няма да има
Всичко е абсолютно стилизирано за сега.Сама няма да се навия да го правя.Ако се съгласите да помагате(кой с каквото може),ще имам стимул да продължа.Надявам се общите ни усилия да не са като на орел рак и щука.
Мисля,че е достатъчно опростен,за да се намира лесно информацията и в същото време информацията е разделена в най-важните теми.Ако нещо съм забравила-вземете един по як виртуален чук и ми го стоварете по главата,щото така или иначе бучи последните дни!
Трябва да имаме нещо наше и без това напоследък в клуба се влиза адски трудно,информация на български трудно се намира за спорта и коневъдството и често кратката информация е пълна с грешки.
Позволих си да сложа линк "Попитай ветеринаря",защото ме обзе надежда ,че нашият клубен професионалист ще вземе отношение,но това тя ще си го реши-ако откаже можем и да го махнем.
Не знам дали ще излезе нещо от цялата работа.Вижте ми предложенията и си дайте мнението:

Да не ви правят впечатление малките буквички под основните линкове-имам предвид да се пускат като панелчека когато иде човек с мишката върху самия линк.

Тук сложих 4 4лена,които главно биха могли да работят по страницата като админи,но естествено,броят им може да е по-голям.

Съвсем стилизирах евентуалните снимки-не се смейте-за пръв път работя с Уърд на схеми и скали и таблици-луднах!

Като се кликне на различните заглавия,те директно ще отвеждат до търсената част на библиотеката

И в галерията на същия принцип.Ако се осъществи проекта обаче смятам да ограничим все пак големината на снимките,както в Яхуу или фотосайтовете-на който му трябва голяма снимка,може да си я ПОРЪЧА.

Място за обяви.

Тъй като от фирмата,която предоставя хостинга пишат,че предлагат и поща,направих и Мейл,както и Търсачка.И двете си нямам понятие как действат-ще оставя всичко в ръцете на дизайнерите.Предлагат и форум,но ако не се създаде форум там,то можем просто да дадем линк за форума тук.
Ами това е хора!По-просто няма как да стане.
Толкова с моите елементарни познания!
Давайте предложения-мисля,че това може да бъде нашия сайт!Както НИЕ си го намправим.(за закупуването на хостинга,приемаме и финансова помощ

Извинявам се за евентуални правописни грешки-много се вълнувам!

Uti ,non abuti

Тема Re: Сайтнови [re: KATЛA]  
Автор m_dyakova (Marta)
Публикувано16.04.06 18:59

Дид, имам приятел (с това се занимава, професионалист е), който ще ни направи структурата на новия сайт на клуба (Булмастиф). Предложението му е да си купим хост и домейн, даваме му паролата и името и той прави основата на сайта, както ние го искаме, а после ние си го дозапълваме със съдържание. Това става на принципа на писане във форум много лесно и достъпно...
Ако ви интересува мога да ви свържа с него...
Иначе виж тука:

Това е неговия сайт:

Предполагам, че няма да ни откаже да направи и за коне... Тя структурата ще бъде каквато ние си решим...

Тема Re: Сайтнови [re: m_dyakova]  
Публикувано16.04.06 19:13

Хубави са сайтчетата,особено за Булмастиф сайта ми харесва като структура.Нещо подобно имах предвид с коне по линковете.Но искам и другите да си кажат мнението-ако ще правим нещо-да го правим заедно.
Ще ни трябва и специална връзка само за админите,които ще слагат информацията.
Информативно,знаеш ли колко струва да ти направят сайта професионалисти.Защото моят мъж се запали той да се опита да го направи подарък,но при все че се занимава с компютри ,точно уеб дизайна не му е специалност.Пък и като е платено вече си е съвсем друго.
Иначе хостинг по 30 лева на месец не мисля ,че е много ако няколко човека се навият да го покриват финансово сайта.Имаме огромна нужда от информация за конете и конния спорт.

Uti ,non abuti

Автор HORSELOVE (еленчанче)
Публикувано16.04.06 19:33

Аз съм абсолютно "ЗА". Ще се включа, с каквото мога /само не и с компютърни умения/. И мен много ме е яд, че няма български конски сайт! Проектът ти е много свестен - не е натруфен и е подреден /възхищавам ти се на търпението!/. За цените в момента не съм много наясно, на мен сайтът ми струваше около 500-600лв./с домейн, хостинг и дизайн/, но това беше преди 1 година и не зная колко МБ инфо съдържа.

Тема Re: Сайт [re: KATЛA]  
Автор мoзa (horse rider)
Публикувано16.04.06 19:40

Aз съм съгласна да си направим сайт,но нямам идея с какво мога да помогна!
Финансово едва ли ще мога...
Но ако има нещо,с което ще мога да помогна-аз съм насреща!

Believe in the possibility of the impossible!

Тема Re: Сайтнови [re: мoзa]  
Публикувано16.04.06 19:55

Абе това с финансите беше по-скоро шега.Човек си плаща по принцип за всяка информация ,но предполагам ,че икономистите в клуба ще дадат идеи как да се самофинансираме.
Как ще учсатваш ли-ами със снимки от състезания, например.
Информация за събития във Войводиново!
Може и със всякакви идейки и хрумвания.
Поне на мен току-що ми хрумна,че можем да си имаме и собствени картички,които да се пращат.Говоря за художествени снимки на нашите си коне,а не за взети от интернет неща.

Uti ,non abuti

Тема Re: Сайтнови [re: HORSELOVE]  
Публикувано16.04.06 20:01

Ами аз писах какви цени видях за домайн +хостинг.За дизайна чакам някой дето си има понятие да каже.Моят мъж проявява огромен ентусиазъм,обаче се страхувам,че това ще му е първи опит и може да обърка нещо.Още повече ,че сайтът ще е на български.Но съм сигурна,че ще се постарае със всички сили-познавам го!
Не е натруфен проекта,ама аз викам да си се сложат картинки тук-таме-но семпли и в един и същи стил.И малко ефекти (например да се пускат в блокчета плилежащите към дадена тема линкове),но това само дизайнерът може да прецени как ще стане-аз си нямам идея

Uti ,non abuti

Автор мoзa (horse rider)
Публикувано16.04.06 20:03

Да ,но само със снимки ...а да и с новини естествено!
ами картички аз мога да направя доста художествени снимки на конете от падока,но може би ще е най-добре да помоля да пуснат някой кон да се раздивее сам в новия падок!Там доста често съм виждала да пускат коне сами да дивеят ама все не улучвам да съм с фотоапарат!
Може и да направим само с профилчетата...
ПП:мале аз какво се раздрънках! Извинявам се ако съм била досадна!

Believe in the possibility of the impossible!

Тема Re: Сайтнови [re: мoзa]  
Публикувано16.04.06 20:15

Да ,но само със снимки ...а да и с новини естествено!-да не мислиш ,че е малко?

Не си досадна,не се притеснявай!

Uti ,non abuti

Автор DustDevilМодератор ()
Публикувано16.04.06 20:21

Много ми харесва проекта ти. Изглежда стилно.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.