Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:25 14.07.25 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Малко снимки и от меннови  
Автор HORSELOVE (еленчанче)
Публикувано11.04.06 16:55

Ето малко снимки и от мен:

Извинявам се за лошото качество - явно не ставам за фотограф /а и отскоро снимам с цифров апарат - ако това въобще е оправдание/
Всъщност снимките са от лятото и есента на 2005г. - някои от конете току що бяха пристигнали при нас /затова са доста слабички - но сега загладиха косъма/. Както може би ще забележите при нас е нещо като старчески дом и детска градина за коне.
Много ми се иска понататък да отворим тема за малките кончета - тези невероятни създания - как се раждат, растат и възпитават. Но всяко нещо с времето си

Тема Re: Малко снимки и от меннови [re: HORSELOVE]  
Автор Lady^Drakula (колекционерка)
Публикувано11.04.06 17:20

идеята за темата за раждането на кончетата е страхотна. аз преди малко гледах един сайт в който е дадено цялото раждане на снимки-от началото до ставането на кончето.

Автор KATЛA (голяма ламя)
Публикувано11.04.06 17:50

Мая,благодаря за линка,но ще мога май само на малките снимки да ги видя(но се виждат добре де!)На мен бгфото напоследък не знам защо не ми отваря като хората,но до сега чаках да се зареди първата снимка на голям формат ,ама-НТЦ
Но ги видях на малките снимки-и Фрийдъм,и Гошко и Перун и големите кончовци!
Сега пък ми прави номера и не ще да ми пусне мнението-пускам го за втори път!

Uti ,non abuti

Автор dani_f (срамежлива)
Публикувано11.04.06 18:02

Снимките са хубави!Перун е много сладък.Обожавам малките кончета и също много ми харесва да отворим тема за тях.

Тема Re: Малко снимки и от меннови [re: KATЛA]  
Автор dani_f (срамежлива)
Публикувано11.04.06 18:03

И на мен ми направи проблем.Това е третия път, който пускам мнение!

Тема Re: Малко снимки и от меннови [re: KATЛA]  
Публикувано11.04.06 18:12

Много съжалявам, че не се отварят големи - друго си е да им видиш отблизо физиономийките, а иначе Перун и Гошко са вече малки жребчета - почти на годинка и двамата - от две различни кобили са и са родени на различни места /Гошо - в Елена и Перун - във Варна/, но са като братя. Майката на Гошо - Събка /иначе много мила кобила/ не искаше да го кърми след раждането, не само това, ами го риташе и хапеше - беше голяма борба за оцеляване - но подробности ще напиша в темата за малките кончета

Автор SEABlSCUlT (минаващ)
Публикувано12.04.06 16:34

По-скоро бих го определила като рай за коне.
Малките кончета са много много сладки.

Тема Re: Малко снимки и от мен [re: HORSELOVE]  
Автор Oлra ПpaйдМодератор (коняр)
Публикувано13.04.06 01:13

Колко са общо ? Много са сладки ! Малките са разкошни просто , а Перун е направо като играчка !
Виждам , че и при вас яздите без трензела ...Много е хубаво човек да разбере , че не е сам в някое свое начинание ...
А за качеството на снимките ...За последните години смених няколко цифрови камери , и с всяка нова първите дни не правя въобще свестни снимки...

Тема Re: Малко снимки и от меннови [re: Oлra Пpaйд]  
Публикувано13.04.06 08:28

Ами големите са: 4 кобили - Събка, Пепина, Мембрана и Европа и един кастрат - Пешо, а малките са: Георги, Перун и Фрийдъм - само жребчета. Всеки момент очакваме ново попълнение - Събка ще ражда. Имаме страхотни отношения с всеки от тях и много здрава емоционална връзка /чак страх ме хваща къто си помисля, че може да се разделя с някой от тях - но се надявам че няма да се наложи ако потръгнат нещата с туризма/. Няма нито един злонравен, което си е чисто щастие /може би се дължи на отношението ни към тях - никакви крясъци и насилие, т.е. каквото повикало такова отговорило/. Само Европа прекалено много си пази кончето, чак става лоша към другите кобили понякога, но иначе с хората е много добра.
Да, яздим без седло и юздечка - мисля че е много полезно и за нас и за конете. Но са свикнали и със седла /все пак туристите иначе ще падат като круши/.

Тема Re: Малко снимки и от меннови [re: dani_f]  
Публикувано13.04.06 08:29

Благодаря, и на мен той ми е слабост...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.