|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Филми за коне
|
|
Автор |
m_dyakova (Marta) |
Публикувано | 09.04.06 13:59 |
|
Вчера гледах един (поредния) игрален филм за коне и си помислих, че сигурно всеки от вас има любим такъв...
Защо не разкажете, кои филми са ви направили голямо впечатление? Кой ви е любимия?
Този който аз гледах беше "Мечтател" (или "Dreamer" 2005) с Кърт Ръсел, любилия ми Крис Кристоферсън и още по-любимата ми актриса Елизабет Шу (от "Да напуснеш Лас Вегас" - "Leaving Las Vegas" с Никълас Кейдж).
Разказва се за един прекрасен състезателен кон Соня ("Сонядор" от испански "Мечтател"). Който си чупи крака на състезание и трябва да бъде убит, ОБАЧЕ...
Няма да ви развам по нататък, защото е по-добре сами да го гледате...
Само ще ви кажа, че филма е по истинска и много красива история. И както става в повечето случай един кон може да повлияе на отношенията между хората...
Ето и малко линкове към снимки от филма:
Редактирано от m_dyakova на 09.04.06 14:09.
| |
|
А иначе моя любим филм на тази тема е "The Horse Whisperer" ("Повелителят на конете") с режисьор и в гл.роля Робърт Редфорд ( ).
Но вие всички сигурно сте го гледали?!
Редактирано от m_dyakova на 09.04.06 14:16.
| |
|
За Dreamer Daizy беше пуснала една темичка,но ти не се притеснявай иначе можеш да я потърсиш по-назад в архива.Страшно е филмчето.Аз го имам и вече съм го гледала 6 пъти,а саундтрака е много як.Аз с коне съм гледала също "Повелителят на конете" "Воля за победа" "Младият черен жребец" и "Нищожен шанс",но всички ми харесват,нямам любим. 
| |
Тема
|
Re: Филми за коне
[re: m_dyakova]
|
|
Автор |
KATЛA (голяма ламя) |
Публикувано | 09.04.06 16:11 |
|
Филмчето,от което поне на две от снимките кончето ми прилича на нашата Звездичка.
Скоро бяхме писали за филмите и книгите сега се сетих в България не предлагат ли видео касетки и дискове с филми по библиотеките?
Uti ,non abuti
| |
Тема
|
[re: KATЛA]
|
|
Автор |
мoзa (horse rider) |
Публикувано | 09.04.06 16:24 |
|
не!Поне не в Пловдив!А аз Мечтател така и не съм го намерила от къде да си го изтегля!Нито пък Повелителя на конете!Него съм го гледала ама искам да си го имам!
Иначе аз съм гледала мнооооооого филми с коне и всички са ми любими!
Believe in the possibility of the impossible!
| |
|
Моят любим филм за коне е "Идалго".Много ме е впечатлил този филм.Разказва се за един мустанг, който е опитомен и заедно със своя господар отива на едно състезание в пустинята...и от всички чистокръвни арабски коне точно този кон с нечиста кръв става победител.Има много затрогващи и спиращи дъха моменти.И най-важното филма е правен по действителен случай!
| |
Тема
|
[re: dani_f]
|
|
Автор | KATLA (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.04.06 20:51 |
|
Абе спорен беше въпроса за действителния случай.Действителното е,че човекът ,който е разказал историята е съществувал,но доколко е разказал истината и колко е украсил...кой знае.Било е отдавна!
Аз на американски филми вяра не хващам-щото накрая все те побеждават и както бях писала тогава в постинга си "От арабите са по-бедуини и от японците са по-самураи"
Иначе историята във филма е красива!
| |
|
Идалго е много добър филм... .Аз него незнам колко пъти съм го гледала вече...и днес пак го даваха по HBO...те редовно го пускат там.. .Ами Воля за победа?!Той също е страхотен,на него винаги три пъти се разплаквам,колкото и пъти да съм го гледала .
Преди време бях гледала един филм,за едно конче което се ражда във ферибота докато пренасят цял табун отвът океана.И кончето още не можеше да върви както трябва и те ги пуснаха на около 500м в океана и трябваше да доплуват до брега,но то изгуби майка си сред всички коне... .После едно момченце го намери и отгледа...и т.н.Ако някой се сеща кой е този филм и знае как се казва би ли ми казал..защото аз си го бях взела на DVD много отдавна и не се сещам как беше..
| |
Тема
|
[re: vizantiq]
|
|
Автор |
KATЛA (голяма ламя) |
Публикувано | 09.04.06 20:56 |
|
Тоя с ферибота не съм го чувала даже.Някой ако има инфо-да свирка!
Uti ,non abuti
| |
Тема
|
[re: KATLA]
|
|
Автор |
dani_f (срамежлива) |
Публикувано | 09.04.06 21:19 |
|
Ми може и да са си доокрасили някои неща , за да може филма да бъде по ефектен.Но определено на мен много ми хареса.Тоя филм първо го гледах на DVD а после и на компютъра и дори още го пазя.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|