|
Тема
|
Първата ми снимка на конче!
|
|
| Автор |
zoomaniak (фАнАтик) |
| Публикувано | 19.10.05 14:24 |
|
|
С новото ми фотощракало и с още по новият ми фотообектив не е кой знай кво ама за мен е нещо
След малко ще пусна и другите - които стават за пускане де :))))
Ай ем стрийт кет фотографер ин Булгерия
Редактирано от zoomaniak на 19.10.05 14:26.
|
|
|
|
|

|
|
|
|
|
Супер са!!!  
|
|
|
|
|
А защо ЧЕРНО - БЯЛО ?  Имах едвна позната , дето си беше купила не знам какъв си фотоапарат , цветни ленти - и ВСИЧКИТЕ си снимки ги обръщаше на черно - бели ....Голяма гнус , значи ... Намразила съм от едно време и още ме боли за факта , че нямам цветни снимки на конете от Щръклрево ...Ама това си е мое мнение ! Споделям лична болка !
Goodbye My Love,Goodbye
|
|
|
|
|
Душко :))) снимам и цветно де - ама принципно цветовете ми пречът на визията.......на мен поне --- иначе рядко си намирам черно-бели ленти за да мога да снимам като хората - истински в черно бяла светлина.........
но конете трудно могат да се снимат само в ч/б - от много неща зависи а и аз се опитвам да вкарам в снимките си било то с обработка или без обработка арт-артистичност-настроение-дух и т н............
все още се уча - лично за мен конете са неизследван фотокосмос - скоро се надявам да ходя да пощракам в банкя или ще видим в коя база - много има още да уча........
|
|
|
Тема
|
Re: Първата ми снимка на конче!
[re: zoomaniak]
|
|
| Автор |
KATЛA (драконка) |
| Публикувано | 20.10.05 12:37 |
|
|
Ами освен да ти пожелая повечко фотографии с коне от тука нататък!
И по-оптимистични!
|
|
|
Тема
|
Re: Първата ми снимка на конче!
[re: KATЛA]
|
|
| Автор |
zoomaniak (фАнАтик) |
| Публикувано | 20.10.05 17:15 |
|
|
Мерси - но ти ще ми позираш ли когато искам да снимам Дракони 
|
|
|
|
|
Ами не си падам - и си казвам защо ...Това си е мое мнение и никого не ангажирам с него ...Черно - белите снимки ме карат да се чувствам като далтонист ...
Ами да беше прескочил до Пловдив ли ...В събота и неделя там са Финалите ...Ние няма да стигнем ...
Goodbye My Love,Goodbye
|
|
|
|
|
Коя събота имаш в предвид - аз на 29-30 ще съм в Пловдив да отразявам Киноложка изложба - уточни се Рени.......а за другото не е болка за умиране - познавам 2ма фотографи дето снимат черно-бяло защото имат проблем с виждането на цветовете 
|
|
|
|
|
Ми щом не пиша дата , явно , че ТАЗИ имам предвид !   И утре ...
Кофти , съчувствам им на такива хора ...Губят много ...Представи си - баси тъпотията - черно - бял залез ...Мъкааааа !!!   
Goodbye My Love,Goodbye
|
|