|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
ЕДИН МЕСЕЦ ДО ТОДОРОВ ДЕН ...
|
|
| Автор |
OлraПpaйд* (пак аз) |
| Публикувано | 22.02.05 02:16 |
|
|
Тая тема трябваше да я пусна преди два дни , ама ... Не остана време !
Как е при вас , готвите ли се ?
При нас засега се очаква да са два паркура - 80 см за млади коне и любители / и който иска / и 1 метър - за по - старите коне с опит .
Ако се подготвим , може би ще участваме на първия...Реално преди снега скачахме и 85 см , но не сме скачали никога цял паркур ...Истината е , че от деня , в който взехме Голди , до Тодоров ден имах 4 месеца - толкова имах и откакто взехме Мери до към края на септември , когато вече скачахме паркур 90 - 95 см...Разликата е само в сезоните - беше лято !
При първа възможност ще кача някоя и друга снимка - само първо да допреведа книжката ... 
| |
|
|
|
Който няма кон, се подготвя психически. Приятно, радостно очакване.
| |
|
|
|
Аз за съжаление нямам никаква представа за Тодоровден. Знам само, че се пробвам да снимам многоооо. 
Live your dreams, don't dream your life!
| |
|
|
|
Абе и ние тренираме , ама ...Днес си беше истинска битка ! Скачахме 75 см ,амакак ги скачахме ...От един момент нататък - като на стипълчейз - поне скоростта беше такава , и лично на мен това хич не ми се понрави и се сборихме .
Абе накрая аз победих , разбира се / иначе щяхме да спим в манежа ! /,но ще е трудсно . Особено с публиката . Трудно е да обясниш на бит чистокръвен кон ,че като има публика , точно тоя път няма да бяга !
Иначе малкия паркур ни е по силите и на двамата - ако се решим ей такива дребни проблеми - като публиката , например .
| |
|
|
|
Ееее , че аз само миналата година на Тодоров ден имах кон ! Единствен път ! Не , че стартирахме , ама там беше малшанс ...
| |
|
|
|
тоя празник го 4акам о6те от миналата година.само 4е при нас 6те има т.нар кушия куцо и къоражо се сабира и по4ва надбягването след това обикноженно има шестжие с нагиздени коне и каруци тая година по исклю4ение 6те напражим един паркур 80см но само демонстративно 6те яздим само аз и един приятел. абе за сега планожете ми са да се жлю4а и в трите мероприятия
| |
|
|
|
А къде е това ?
То и нашия паркур ще си е като демонстрация ...До преди няколко дни никой не скачаше заради дълбокия сняг , а и още не се знае какво ще е времето през следващите дни . Май подготовката ни ще е на принципа " каквото сабя покаже " !
| |
|
Тема
|
Re: Снимки
[re: DustDevil]
|
|
| Автор | CondAmn (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.02.05 10:21 |
|
|
И моята психическа нагласа включва подготовка за много снимки...Очаквам да видя и двамата космати дундьовци от миналата година.
| |
|
Тема
|
[re: CondAmn]
|
|
| Автор | cowgirl (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.02.05 10:26 |
|
|
В Банкя не знам какво ще организират,а миналата година духаше такъв вятър и валеше,че развали празника. Тази се надявам да случим на време.
| |
|
Тема
|
[re: CondAmn]
|
|
| Автор | cowgirl (Нерегистриран) |
| Публикувано | 23.02.05 10:29 |
|
|
А на коя дата е точно?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|