Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:07 04.11.25 
Любители на животните
   >> Коне
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема ЕДИН МЕСЕЦ ДО ТОДОРОВ ДЕН ...нови  
Автор OлraПpaйд* (пак аз)
Публикувано22.02.05 02:16

Тая тема трябваше да я пусна преди два дни , ама ... Не остана време !
Как е при вас , готвите ли се ?
При нас засега се очаква да са два паркура - 80 см за млади коне и любители / и който иска / и 1 метър - за по - старите коне с опит .
Ако се подготвим , може би ще участваме на първия...Реално преди снега скачахме и 85 см , но не сме скачали никога цял паркур ...Истината е , че от деня , в който взехме Голди , до Тодоров ден имах 4 месеца - толкова имах и откакто взехме Мери до към края на септември , когато вече скачахме паркур 90 - 95 см...Разликата е само в сезоните - беше лято !
При първа възможност ще кача някоя и друга снимка - само първо да допреведа книжката ...

Тема Re:нови [re: OлraПpaйд*]  
Автор CondAmn (заливче)
Публикувано22.02.05 10:38

Който няма кон, се подготвя психически. Приятно, радостно очакване.

Тема Re: ЕДИН МЕСЕЦ ДО ТОДОРОВ ДЕН ...нови [re: OлraПpaйд*]  
Автор DustDevil (игрив)
Публикувано22.02.05 13:30

Аз за съжаление нямам никаква представа за Тодоровден. Знам само, че се пробвам да снимам многоооо.

Live your dreams, don't dream your life!

Тема Re: ЕДИН МЕСЕЦ ДО ТОДОРОВ ДЕН ...нови [re: DustDevil]  
Публикувано22.02.05 19:30

Абе и ние тренираме , ама ...Днес си беше истинска битка ! Скачахме 75 см ,амакак ги скачахме ...От един момент нататък - като на стипълчейз - поне скоростта беше такава , и лично на мен това хич не ми се понрави и се сборихме .
Абе накрая аз победих , разбира се / иначе щяхме да спим в манежа ! /,но ще е трудсно . Особено с публиката . Трудно е да обясниш на бит чистокръвен кон ,че като има публика , точно тоя път няма да бяга !
Иначе малкия паркур ни е по силите и на двамата - ако се решим ей такива дребни проблеми - като публиката , например .

Тема Re:нови [re: CondAmn]  
Публикувано22.02.05 19:32

Ееее , че аз само миналата година на Тодоров ден имах кон ! Единствен път ! Не , че стартирахме , ама там беше малшанс ...

Тема Re: ЕДИН МЕСЕЦ ДО ТОДОРОВ ДЕН ...нови [re: OлraПpaйд*]  
Автор stenliboy (жребец)
Публикувано22.02.05 19:57

тоя празник го 4акам о6те от миналата година.само 4е при нас 6те има т.нар кушия куцо и къоражо се сабира и по4ва надбягването след това обикноженно има шестжие с нагиздени коне и каруци тая година по исклю4ение 6те напражим един паркур 80см но само демонстративно 6те яздим само аз и един приятел. абе за сега планожете ми са да се жлю4а и в трите мероприятия

Тема Re: ЕДИН МЕСЕЦ ДО ТОДОРОВ ДЕН ... [re: stenliboy]  
Публикувано23.02.05 02:24

А къде е това ?
То и нашия паркур ще си е като демонстрация ...До преди няколко дни никой не скачаше заради дълбокия сняг , а и още не се знае какво ще е времето през следващите дни . Май подготовката ни ще е на принципа " каквото сабя покаже " !

Тема Re: Снимкинови [re: DustDevil]  
АвторCondAmn (Нерегистриран)
Публикувано23.02.05 10:21

И моята психическа нагласа включва подготовка за много снимки...Очаквам да видя и двамата космати дундьовци от миналата година.

Тема Re: Снимкинови [re: CondAmn]  
Авторcowgirl (Нерегистриран)
Публикувано23.02.05 10:26

В Банкя не знам какво ще организират,а миналата година духаше такъв вятър и валеше,че развали празника. Тази се надявам да случим на време.

Тема Re: Снимкинови [re: CondAmn]  
Авторcowgirl (Нерегистриран)
Публикувано23.02.05 10:29

А на коя дата е точно?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.