|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
ГЛЕДАХ НЕЩО КАТО ЗА БОРИСЛАВА ...
|
|
| Автор |
OлraПpaйд* (пак аз) |
| Публикувано | 21.02.05 01:19 |
|
|
В предаването " В мире животных " днес по ОРТ даваха за тежковозите в Русия - владимировски , съветски и руски .Бяха снимали в снега големи коне и малки кончета -много красиво !
Даваха състезание за тежковози -трябва да пренесат на тръс 500 кг на 1000 метра - рекордът беше 3 минути и 8 стотни .
Баща ми каза , че е записал , но не знам колко - аз гледах повторението преди малко . Той ми викна да го гледам.
| |
|
|
|
това звучи много интересно  Редактирано от wild_spirit на 21.02.05 02:19.
| |
|
|
|
... та затова да ви питам: тежковозите имат ли ...ааа, как да го кажа.... имат ли бради като понитата? И изобщо кои породи коне са така окосмени под долната челюст? Защото май повечето коне, които съм гледала в Рогош са "брадясали"... Дали това не се дължи на факта, че един от "елитните" жребци на селото е потомък на пони? 
Mitakuye oyas'in (всички са мои роднини)!
| |
|
|
|
Жалко, че не съм го хванала...
Live your dreams, don't dream your life!
| |
|
|
|
500кг на гръб или да ги теглят?! 
| |
|
|
|
О, обичам брадясали коне... Всъщност по-обраслите (като изключим такива като шайър и клайдсдейл примерно) не са ли често безпородни, планински коне?
| |
|
|
|
Предполагам да ги теглят! Това съм го виждала по снимки. А и на гръб не мисля, че е възможно.  
Live your dreams, don't dream your life!
| |
|
|
|
Беше. Поне за тежковози не бях гледала до сега ! При руснаците ,имам предвид.
| |
|
|
|
Беше след 1 през нощта и в толкова часа на никого не бих звънила ...
Ако Стамен си оправи нещата един ден и почне да качва видео ...
| |
|
|
|
Теглеха ги с шейни - бяха няколко коня един до друг - като състезания с двуколки , но в случая - с натоварени шейни .
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|