|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
ФИНАЛИТЕ В ШУМЕН
|
|
Автор |
Oлra Пpaйд (коняр) |
Публикувано | 14.06.04 08:27 |
|
Бяха 3 дни - петък , събота и неделя - аз гледах само неделята , Сияна е била и в събота , та се надявам да се допълним и да ви разкажем при първа възможност ....Успях да опиша около 200 снимки , но съм убита от път , яздене - развеждане , тичане насам - натам и жега ...И бая съм опърлена , Тишо също поизгоря а, а за Сияна направо не знам - тя си беше изгоряла още от предния ден ! Ще се опитам да поспя още малко , защото определено не съм от желязо , и после доопиша снимките и ще разказвам ....
Чуть помедленнее,кони...
| |
|
Разбира се - почини си ..,то никой не е от желязо ... наспи се - това е най-важно ... а пък за разказване все ще остане време след това 
| |
|
Жоро Ангелов осте ли е в Схумен,бе, леле клавиатурата ми се е побуркала...
| |
Тема
|
Re: ФИНАЛИТЕ В ШУМЕН
[re: $little]
|
|
Автор |
HAXOДKA (запалената) |
Публикувано | 14.06.04 11:27 |
|
Аз за това състезание само малко информация получих за представянето на наште кончета. чух че на големия паркур първи бил Гигантик,втора Грациана и трета НАХОДКА! от този последния факт съм много щастлива,защото така Находка и Нобел влизат в националния отбори ще скачат на Самсунзите през лятото, в Божурище и евентуално на Албена
Коне...любов...Балкан-къде останахте?!
| |
Тема
|
[re: HAXOДKA]
|
|
Автор |
DAlZY (луда по коне) |
Публикувано | 14.06.04 12:23 |
|
Странно! На кой ден е било това. Защоно в неделя до колкото помня първи стана Няголов с Грациана, втори АСпарух Атанасов със Зетор, а трети Петър Янков със Заветен. Общо от трите дни сумарно първи беше Аспарух Атанасов,, втори Ивайло с Гигантик и трети Няголов с Грациана. Може и да се бъркам...ама май така беше-поне от скачането в неделя.  
Освен да е била предния ден...
Only God will judge me
| |
|
Браво !!! и Честито ... Много да ви радват кончетата и все такива новини да ви носят 
| |
Тема
|
[re: $little]
|
|
Автор |
3Be3ga (РИЖКА) |
Публикувано | 14.06.04 12:47 |
|
$little,на моята клавиатура ш и Ш са на 8 и 7 с Ctrl+Alt а щ и Щ по същия на4ин на 9 и 0.Оба4е не знам ,ако ти е немска клавиатурата или ако е английска или Американска как са разположени то4но.Ама провбай вариации,все някъде ще се покаже
Мдаааа...
| |
|
4акаме с нетърпение.Даже не разбрах то4ните резултати.
А ми е интересно как са се развивали нещата и отстрани
Мдаааа...
| |
|
Абе аз се опитвам да бъда .... Продължавам с описването на останалите към 150 снимки ... И ще пиша разказа 
Чуть помедленнее,кони...
| |
|
Кой пък е този ? 
Чуть помедленнее,кони...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|