|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
КОИ СА В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ?
|
|
Автор |
3Be3ga (РИЖКА) |
Публикувано | 06.06.04 18:06 |
|
Кой ни представя пред света?Кои са мъжете,жените и конете в националния отбор?
Някой знае ли то4ната бройка и ВСИ4КИ ИМЕНА?
Мдаааа...
| |
Тема
|
Re: КОИ СА В НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ?
[re: 3Be3ga]
|
|
Автор |
Oлra Пpaйд (коняр) |
Публикувано | 06.06.04 21:27 |
|
Признавам си , че поне аз не ги знам всичките . Знам , че ги викат преди големи състезания като " Самсунг " -а , ама кой ще е сред богоизбраните тази година ...
Чуть помедленнее,кони...
| |
|
Те всяка година ли се сменят състезателите в националния отбор ? 
| |
Тема
|
[re: horse_mania]
|
|
Автор |
3Be3ga (РИЖКА) |
Публикувано | 07.06.04 00:47 |
|
Ми и аз не знам.За това и питам!
Мдаааа...
| |
|
Авми не знам дали точно ВСЯКА ГОДИНА , но пък сигурно всяка година се вижда кой докъде е и кой от тези , които са участвали миналата година , ме може да участва и тая !
Тъп пример - представете си скачам аз с Мери ... Ама я продам зимата . С кого ще скачам догодина ? И ще съм ли в отбора без кон ? 
Или пък тази година скачам добре , ама догодина примерно ксоблилата има травми или пък вземе да скача по - зле ... Примерно аз нещо съм я объркала или тя нещо се е прецакала ... И събаря наред ? Дали ще ме викнат пак ? Едва ли ! Значи горе - долу това е истината 
Чуть помедленнее,кони...
| |
Тема
|
[re: Oлra Пpaйд]
|
|
Автор |
3Be3ga (РИЖКА) |
Публикувано | 07.06.04 08:30 |
|
Е,да ама си представи 4е стане така ,както казваш,оба4е ти същевременно си тренираш и с Фал(ПРИМЕРНО!)и имаш постижения на същото ниво.Другата година ска4аш с него.Не вярвам да се подготвят само с по едно животно.
Саманта например(Щото май само нея мога да дам за пример)си ска4а с разли4ни коне. Зна4и тя Е в националния отбор и независимо дали едниния и кон се е контузил или го е продала,на другата година ска4а с ДРУГ.
Доколкото съм 4увала и гледала по състезания Росен Рай4ев(на него съм му фен!)също от доста годинки си е в националния отбор.И също не ска4а с един и същи кон.
Според мен поне състава на мъжете и жените не се мени 4ак толкова 4есто.Но пък не съм компетентна по въпроса и не изказвам твърдо мнение
Наистина ми е любопитно за имената.
А конете дали пове4ето са си техни? За Саманта ве4е е ясно...,ама другите?
Мдаааа...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Oлra Пpaйд (коняр) |
Публикувано | 07.06.04 08:37 |
|
Дид , объркваош понятията ! Много ! Все едно да ми кажеш , ме имам същата покупателна способност като един депутат . Или ако тжой може ввсяка вечер да е на ресторант , и аз мога !
Не сравнявай простите състезатели с богоизбраните ! И не пропускай факта , че на Саманта родителите й имат ферма за коне .
Не знам дали са ТЕХНИ или само техни - но са ДОБРИ и СКЪПИ . Това е сигурно . Аз НИКОГА няма да яздя ТАКЪВ кон . Ако яздя - може да имам шанс да вляза в националния отбор ...И ако се занимавам само с ТОВА . Ако вместо да шия по 10 часа яздя по 10 часа !
А Фал отиде за каруцарски кон
Чуть помедленнее,кони...
| |
Тема
|
[re: Oлra Пpaйд]
|
|
Автор |
3Be3ga (РИЖКА) |
Публикувано | 07.06.04 08:50 |
|
Е,аз дадох примера за да кажа 4е вероятно не се състезават с по един кон.Ивайло как ска4а с няколко.ТОВА имах предвид.
Просто защото ти даде пример със себе си и аз просължих примера нататък...
Трябва да ти кажа ,4е подозирам,4е някои собственици на коне в БГ са дале4 по-платежоспособни отколкото родителите на Саманта...Само,4е явно няма мераклии около тях,които искат и МОГАТ да ска4ат като нея.

Мдаааа...
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Oлra Пpaйд (коняр) |
Публикувано | 07.06.04 09:12 |
|
Тц , не можеш да сравниш Ивайло със Саманта , а и той има точно ДВА коня в момента , с които може да отиде на МЕЖДУНАРОДНИ състезания . Той иначе и Мери може да язди , но каква файда , като с нея я изкара паркур 120 см , я не ! Говорим за КЛАСНИ коне . Та от двата единият не е НЕГОВ . а иначе последните години има по ЕДИН - и като го харесат , му го купуват . Ако няма друг кон , който да подготви следващата година , ще си скачая на наши , български състезания . Пък и няма гаранция , че всеки кон , на който се качи , ще става !
Чуть помедленнее,кони...
| |
Тема
|
[re: horse_mania]
|
|
Автор | malkija (Нерегистриран) |
Публикувано | 07.06.04 10:37 |
|
Теоретично всяка година се номинират наново ездачите за националния отбор (поне едно време беше така). И доколкото знам по цял свят правят така. Гледат се успехите по състезанията, особено на републиканското първенство. След това правеха лагери, където събираха по-добрите и след контролни състезания се определяха кои са в националния отбор (имаше и резервни ездачи и коне) по скачане и обездка.
И на мене ми е любопитно как е в момента.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|