Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:52 15.11.25 
Автомобили
   >> Honda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема gazнови  
Автор georgiaz (новак)
Публикувано03.02.06 21:38

здравеите, може ли да се сложи газова уредба / не газов инжекцион/ на civic 1.4 97г. и дали е удачно как ще е като разход

Тема Re: gazнови [re: georgiaz]  
Авторhonda-fen (Нерегистриран)
Публикувано04.02.06 13:53

moje da se sloji estestveno , no do kolkoto znam tozi model sa palna injekciq i ne e mnogo jelatelno da ne e gazov injeksion , no ina4e mislq 4e izvangradsko ako kara6 90-100 6te gori kam 7-7.5gaz a gradsko kam 10-11 zavisi ot karaneto i nai ve4e ot nastroikata na gazovoto i razbirase ot samoto gazovo. moqta q karam ve4e godina i polovina na gaz tq e 1.5 mono 7 izvangradsko i 9-10 gradsko mnogo sam dovolen ama izparitelq e tartarini prepora4vam ti go s montaja s vsi4ko izliza kam 500 lv , ama 6te gi izbie6 barzo ako q kara6 mnogo.

Тема Re: gazнови [re: honda-fen]  
Автор georgiaz (новак)
Публикувано05.02.06 11:54

имам газова LOVATO на 5-6 месеца вземал съм я нова. Свалих я от старата ми кола и така си стои в мазата ще взема да я сложа. трябва ли ми взривна клапа и там някви други глупости, иначе минавам по 100-на км на ден. а има ли някаква опастност да прееба нещо колата

Публикувано05.02.06 19:46

e mnogo hora karat kola palna injekciq s obiknoveno gazovo i ne 4e 6te ti se preebe kolata prosto nqma da e da ti dava hubav razhod ,a i znae6 kak garmi , tova ve4e e opasno spored men ako ima6 sredstva i smqta6 da q kara6 o6te dalgo vreme hondakisa sloji si gazov injekcion da ti e mirna glavata ,a i sugurno znae6 4e s gazov inj razhoda i dinamikata ostavat sa6tite , a i 6tom minava6 po 100 km na den barzo 6te go izbie6. mejdu drugoto dai pove4e informaciq za tvoqta honda kakvi pari si q vzel ot kade i kolko konq e za6toto i az sega dosta se zaglejdam po takiva i kato imam vazmojnost da si kupq , a i da mi kaje6 kato dinamika kak e za6toto na takava ne sam se vozil.

Публикувано05.02.06 19:50

zabravih da ti kaja 4e ako 6te slaga6 lovatoto sas sigurnost 6te ti trqbva vzrivna klapa prosto e neizbejno bez neq

Автор georgiaz (новак)
Публикувано06.02.06 12:35

взех я от австрия за 700 евро разходи по отиването и докарването 1100лв беше ударена леко фар 70 евро калник 50 лв и 100 лв на маистор номера ала бала всичко 3000лв на инвалид е. колата е 75 к.с не очаквай да е динамична. просто си върви прилично друго не мога да ти кажа засега защото я карам от 10-на дена. нисичка е лятото ще ме мъчи по язовирите

Публикувано06.02.06 19:10

mnogo hubava cena si q vzel ne i pre4i 4e e udrqna za6toto te pove4eto koli deto gi karat tuk sa udrqni. Ina4e ti kakvo re6i za gazovoto lovatoto li 6te slaga6 ili gaz. injekcion. mejdu drugoto ima balgarski gazovi injekcii koito sa mnogo hubavi i na priemliva cena 1200 lv mislq 4e serviza im se namira v sofiq

Автор georgiaz (новак)
Публикувано07.02.06 12:11

може би ще е газов инжекцион но го оставям за другия месец щото то бяха празници а и за каско се изръсих и нещо финансите не са много добре

Публикувано07.02.06 14:15

dobro re6enie , ama gledai kato go slaga6 da e v dobar serviz za da ne te precakat 6toto gi ima i takiva .....................

Тема Re: gaz [re: honda-fen]  
Авторsando (Нерегистриран)
Публикувано19.02.06 23:01

az sam s pulna injekciq i obiknovenna uredba. sled kato smenix vsi4ko po tokovete - kabeli, svesti, kapa4ka nqmam mito edin gurmej - predi tova - nqkolko. Imam i klapa - protivovzrivna.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.