Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:42 15.07.25 
Автомобили
   >> Honda
*Кратък преглед

Тема kude moga da...нови  
Автор del_sol_fen (Zagorka)
Публикувано03.08.04 06:29

znachi, imam edin priatel v Stara zagora, koito tursi sportni/racing injectori i/ili diuzi za negoviat 1995 Honda del Sol Vtec sus dvigatel B16A2

niakoi moze li da mi kaze kade v BG mogat da se nameriat tezi neshta i eventualno kolko biha struvali??

mersi mnogo predvaritelno. a sushto i da pitam za preden far za sushtata kola shtoto niakvi mu ia udarili.

Тема Re: kude moga da... [re: del_sol_fen]  
Автор lS3OO (c230)
Публикувано03.08.04 08:11

hei Zagorka, ti ze che nai-nakraia se zavarna
ta niama li da e po-evtino da mu namerish chastite tuk i da namerish nachin da gi pratish do BG?

Тема Re: kude moga da...нови [re: lS3OO]  
Публикувано03.08.04 16:36

e taka e, ama nali triaa da se proveri. moze da e obatnoto. za tui pitam.

kvo stava s tebe be, slozi si snimka na tvoito chudo, kvo e tva bezobrazie uz imash kola puk na horata kolite kichish po podpisite si.
:P

Тема Re: kude moga da...нови [re: del_sol_fen]  
Автор lS3OO (c230)
Публикувано03.08.04 20:40

na horata kolite kichish po podpisite si.

hm, ne znaeh che taz ot snimkata e lichnata kola na niakoi

ta za nai-goliama dalavera, vij ako mojesh da namerish kakvototo titriabva v ebay.

btw, za snimkite det me pitash, mi az gi biah kachval v hit.bg, i iavno te pak sa se precakali, ili po skoro ne se otvariat ot chujbina, ta triabva da vidia kvo moje da se napravi, che v comcast e palna mizeria postavianeto na snimki

Автор Kykepa (-: Зевзек :-)
Публикувано04.08.04 02:15

Загорка, виж в София на ул. "Цар Симеон"!

Там съм ходил веднъж да търся един радиатор на баща ми и цялата улица е пълна с каражчета за части - нови, 2-ра употреба, всякакви! Лошото е, че е пълно с араби те ги държат повечето, но могат да изровят много нещица, ако ти знаеш какво търсиш. Та провери там ако имаш време.
Може да се пазариш, ако е използвана вече частта, която искаш да купиш!
1-во обиколи цялата улица разпитай навсякъде и избери най-добрия вариант.
Това ако имаш време, де улицата не е хич дълга, даже е тясна също и фраш само с части, консумативи, масла и т.н.

- Japanese fever

Тема Re: kude moga da...нови [re: Kykepa]  
Публикувано04.08.04 08:57

mersi mnogo shte mu predam

Тема Наивна работа.нови [re: del_sol_fen]  
Автор jamie (Bad to the bone)
Публикувано04.08.04 23:01

Твоя приятел няма да намери спортни - просто щото в БГ такова понятие няма. Да види колко сс са неговите - и колко ома. Както и дали са с горно или странично подаване на горивото. После избира с 10% по-големи сс-та на същоъо съпротивление и тип на подаването на гориво (конструкция). Е, добре би било и конекторите им към кабелака да са същите.

UB40 !

Автор PARADOX_sf (пристрастен)
Публикувано08.08.04 14:36

Тва няма смисъл да го прави.
По-доре едно чипче да си сложи...

DOHC VTEC

Тема Re: kude moga da...нови [re: PARADOX_sf]  
Публикувано08.08.04 19:47

toi veche ima, ama mai neshto ne bil ot nai-dobrite chip tuningi. a sushto da pitam kade praviat v BG hubav chip tuning na honda.?

pak mersi

Автор PARADOX_sf (пристрастен)
Публикувано09.09.04 16:51

За ВТЕК можеби имам най-добрия чип...

DOHC VTEC

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.