|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Как се из4ислява ауспухът!
|
|
Автор |
Kykepa (Козирог!) |
Публикувано | 22.11.03 08:39 |
|
Интересува ме какво то4но се из4ислява, ако искам да си направя спортен ауспух!?!
4увал съм, 4е фабри4ните тръби на Ремус или АМГ например вдигат мощността
с 10-20 коня! Вярно ли е???
Ако искам да си сглобя ауспух от 4асти втора употреба какво трябва да съобряая???
Мерси предварително!
Georgi Penkov-Bulgarska nadejda!!!
| |
Тема
|
Re: Как се из4ислява ауспухът!
[re: Kykepa]
|
|
Автор |
ADH-Honda (Honda-Манияк) |
Публикувано | 22.11.03 11:45 |
|
Виж 
| |
Тема
|
|
|
Автор |
w1zz4rd (HONDA MANIAK) |
Публикувано | 22.11.03 12:15 |
|
Parvo .. kato slojish Remus da kajeme .. neti kazvat shte ti vdigne ot 10 do 20 konq ami v % e si4ko .. shtoto na edin moskvi4 i remus da slojish 20 konq nemoje da ka4i nikoga nito 10 .. ii Vtoro .. posmartno nemoje da napravish auspuh koito da dvigne pove4e ot remusa ili daje kolkoto nego .. shtoto ti moje da slojish nekvi praiv trabi bes garneta ama togava moshnosta po skoro shte padne shtoto dvigatelite sa taka napraveni 4e da ima izvesno saportivlenie s auspushnata sistema ... drugoto Remus ot vatre s specqlno pokritie garnetata sa specqlni .. ae ludnica e ne slu4aino e tolkova skupo 
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PARADOX_sf (пристрастен) |
Публикувано | 22.11.03 20:52 |
|
Ако ще и без гърнета да караша надали ще извадиш 10% повече мощност дори.
Не се занимавай с глупости. Тоя ремус единствено за бучене става. А пълния комплект е към 2000лв!
DOHC VTEC
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kykepa (Козирог!) |
Публикувано | 23.11.03 17:19 |
|
На мен ми трябва да вади що-годе добър, плътен звук,
да влиза в резонанс двигателя, Не ми трябва да ми вдига мощността(конете)!!!
Звукът ме интересува основно, мощността само я дадох за пример!
Georgi Penkov-Bulgarska nadejda!!!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
emko () |
Публикувано | 24.11.03 01:37 |
|
ami mojto poslednoto gyrne mi e probito na nqkolko mesta :)
i si wadi dosta dobyr plyten zwuk, daje ponqkoga e prekaleno dobyr (naprawo ujasqwasht) 4e ponqkoga i gyrmi ;))))))
ne mi trqbwa za sega remus :)
samo kato pytuwam kym nesebyr brymwa glawata na jenata ( ama towa si e nein problem) men si mi e dobre
to wpro4em losho e m/u 3000 i 4000 rpm i nad 5000 rpm - togawa e naj-zle, pone za tozi kojto se wozi
CRX power D16A8
| |
Тема
|
|
|
Автор |
r5gtr (Cagla) |
Публикувано | 25.11.03 00:18 |
|
вземи си от псевдо спортните гърнета за по 60кинта дето са. има голям избор с какъв накрайник да завършват: батал, ОО, квадрат и т.н.
така като го погледнеш и се вижда през тръбата. и аз си мислех че ще реве твърде много,ама си загушава и то доста добре. да кажем, от оригиналния звук се вдига доста,но не прекалено та чак да дразни.
брат ми му се наложи да си сменя гърнето,понеже чисто ново е 120-150кинта ,по добрия вариант е един такъв "бг ремус"
понеже каза,че търсиш само звуковия ефект,затова ти предлагам.
реве доста,но в границите на търпимото. аз така си махнах задното гърне. всеки път като излизах и после ме болеше главата. ама като мина някъде, не оставях кола без да съм и пуснал алармата  
ама го изтърпях 3 дена
| |
|
uf.....
tova e ujasno, mnogo mrazia da mi tre6i kolata
ima edin deto kato mine prez ulicata s VW, vklu4va po4ti vsi4ki alarmi. A kav e smisala da bram4i tolkova, kato 4e li e mnogo goliama reza4ka, a vseki znae kakvi pra4ki sa. Razbiram da e niakoia iaka kola s goliama kubatura, ama tova si e samo, za da drazni horata v tozi slu4ai. Dava gaz i vmesto da izleti, 4uva6 samo 6um     iad me e, 4e ve4e ne sam s CRX-a si ina4e 6tiah da go poparia niakoi pat kato go razcepia na niakoia priaka s uskorenie, a ne sas zvuk. 
| |
|
аз не съм го махал гърнето да псуват след мен, исках да видя как е озвучението. иначе от ревящите гърнета пак ще си сложа, то няма да те дразни толкова,ама пак ще си бучи, а последицита са си само за моя сметка. иначе наскоро един пич запали една американска "кочина" и направо ми закипя квъвта само от звука на двигателя, при това само чукна стартера,не го е форсирал и направо се насрах...... ей за таз машина говоря,а пишките в бг могат само да цъкат, то и моито е пишка и грам не върви,ама поне да прави бучливо да ми радва охото
пускам го на линк, щото снимката си е доста голяма и да не размества тука във форума
| |
Тема
|
Те тва е истината !!!
[re: r5gtr]
|
|
Автор |
ADH-Honda (Пристрастен) |
Публикувано | 05.12.03 23:15 |
|
Бе кви Камаро-та, кви Ремуси, кви пет лева бре колега Те т'ва е истината:

| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|