Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 12:56 03.11.25 
Автомобили
   >> Honda
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Edin Vypros kam Fenoveteнови  
Автор w1zz4rd (HONDA MANIAK)
Публикувано15.11.03 00:35

Abe pichove .. iskam da vi popitam .. zashto prodaljavate da pishete v tozi forum .. ami ne po4nete vyv forums.hondabg.com .. prosto koftito e 4e taka se razdelihme .. polvinata pishat vyv forums.hondabg.com .. drugata polvina tuk .. i se polu4ava MNOGO MNOGO kofti .. daite da izmislime neshto po vaprosa ..

Тема Re: Edin Vypros kam Fenoveteнови [re: w1zz4rd]  
Автор Maйнa 6-тa reн. (Honda forever)
Публикувано15.11.03 10:17

И мене ме гложди този въпрос- май новият форум не потръгва добре! Свикнахме с този ли,че не можем да се адаптираме към другият, носталгия ли само,що ли?
Мисля,че е добре тук или там да си кажем мненията,но да пишем на едно место!
Лично аз още не мога нещо да свикна с форума-като че не е съвсем пригледен и подреден , особено за новите мнения, но може и да греша,нека по-отворените да дават съвети,а не да си траят,че така с 2 клуба не става

Тема Re: Edin Vypros kam Fenoveteнови [re: Maйнa 6-тa reн.]  
Автор GNK1 (fen)
Публикувано16.11.03 11:04

Mi to i az 4estno kazano starija forum po mi dopada ot novija.Znam li?

Тема Re: Edin Vypros kam Fenoveteнови [re: w1zz4rd]  
Автор Demon-ClubHonda (Wrestling Team)
Публикувано19.11.03 21:06

проблемът е, че хората които сега се натъкват на клуба не знаят и на тях този нов форум нищо не им говори. Значи всеки знае този сайт, популярен е и влиза, вижда фен клуб на хонда, отваря го и гледа, че хората си пишат от там си решава и си оставя и своят постинг. Значи и аз да бях, нямаше да обърна внимание на заглавието на една от темите за новият форум.
Мислех и аз да повдигна темата, но ме изпреварихте.
А хората не могат да знаят предисторията и да се сещат, че има членове, които ползват новият форум и че тези хора липсват тук. Освен това част от посетителите са може би и посетители от други клубове на дир-а и са свикнали с него и знаят, че ще има кой да им отговори тук.
За да приемат всички новият форум трябва да стане с нещо популярен, освен това този да се закрие и например на всеки попаднал тук да му излиза надпис, че новият форум е ............
А относно новият фен клуб на хонда, трябва да измислиме начин да го направим популярен, мисля че ще има тема на разговор между членовете тук за следващата среща
до скоро

Тема Re: Edin Vypros kam Fenoveteнови [re: Maйнa 6-тa reн.]  
Публикувано19.11.03 21:11

относно дизайнът съм съгласен с теб!
незнам защо и аз като вляза вътре и не мога веднага да разбера за какво става въпрос, някакси е разпиляно и непригледно
подметнах го на една от срещите. Но тези неща се оправят, а самият факт, че това нещо го има и хората са се потрудили и са го направили е голям!
Мисля, че е лесно да се седи от страни и да се критикува, по-добре да помогнем с каквото можем, а дори и с идеи който има. Не е никак малко, надявам се да не ни погледнат като мрънкащи критици и да не обърнат внимание на забележката.

Тема И Аз да кажа нещо.нови [re: Demon-ClubHonda]  
Автор ADH-HondaМодератор (Honda-Манияк)
Публикувано20.11.03 00:05

В отговор на:

този да се закрие и например на всеки попаднал тук да му излиза надпис, че новият форум е ............

Това НЕ БИ могло да стане, най-малкото защото ТОЗИ ФОРУМ е собственост на дир.бг, а НЕ наша (визирам на някой от ХОНДА общността) собственост.
Друга причина която е че това би било много НЕпочтенно и грозно според мен. Въпреки (според някои хора) недостатъците на този форум на дир.бг, въпреки не дотам...изтънчеността и еднородността и оригиналността ли да го нарека какъвто го има НОВИЯ форум (който си е ИЗЦЯЛО ХОНДАДЖИЙСКИ), все пак този форум ТУК, в дир.бг - ако НЕбеше той, нямаше да го има и НОВИЯ ФОРУМ и въобще нямаше да същетсвува подобна ХОНДА общност (или поне НЕ изградила се по този начин). Затова, Аз мисля че всеки от нас би трябвало да прояви поне малка доза УВАЖЕНИЕ към този форум и като цяло - към екипа изградил ЧУДОТО (според мен) наречено (ех и четкаджията който съм ). Майтапа настрани, но наистина - тези клубове са МАГИЯ !!! Поне Аз така ги възприемам ! Поне в България НЯМА подобно място като където един човек дори и за пръв път да влезне ТУК и неможе да ненамери своята любима тема за разговор. За всекиго по нещо както се казва ! Това е магия според мен

Наистина донякъде и Аз съм съгласен че, така с два форума много объркващо, но все пак - живеем в свободна страна и всеки който ИМА и ИСКА да каже нещо смислено (и естествеби, придържащо се по темата на клуба като цяло) - НЕКА ГО КАЖЕ където и да е ! Важното е разговор по любимата ни тема да има, а именно - автомобилите ХОНДА

Така че - никой на никого НЕможе да забранява или заповядва къде, какво и как да пише

ПОНЕ АЗ ТАКА МИСЛЯ !

Редактирано от ADH-Honda на 20.11.03 00:08.

Тема Въпросниянови [re: ADH-Honda]  
Автор jamie (Bad to the bone)
Публикувано20.11.03 11:53

екип не е изградил нищо, а е попревел готов форум - както и при новия хонда форум.
Наскоро проведоха и маневрите по подобряване на ДБ-то, както всички си спомняте - ДИР-а беше недостъпен повечето време.

UB40 !

Тема Re: И Аз да кажа нещо.нови [re: ADH-Honda]  
Автор w1zz4rd (HONDA MANIAK)
Публикувано21.11.03 13:49

ADH .. syglasen sym s teb .. obache problema si ostava s tova 4e golqma 4ast ot fenovete pishat v noviq forum i izobshto ne gledat foruma ni v dir.bg .. a tuk ima oshte hora koito si pishat i se 4udqt zashto ve4e nikoi ne pishe .. .. mene tova koeto me drazni v clubs.dir.bg e 4e e strashno lagnat .. moito predlojenie kam tebe ADH e da istriesh si4ki temi i da napishesh 10 poredni temi s ogromni bukvi kade se e premestil kluba .. tova e mnogo kraina mqrka .. no prosto drug na4in ne vijdam da se obedenqt si4ki na edno mqsto .. ili drugiq varqnt e da zahvarlim truda na si4ki i osobeno na Viki i da se varnem v clubs.dir.bg ..

Тема Re: И Аз да кажа нещо.нови [re: w1zz4rd]  
Автор PARADOX_sf (пристрастен)
Публикувано21.11.03 14:19

Слушай ся!
Той дори няма право да препоръчва друг форум за Хонда, а ти искаш да изтире темите и да напише само за новия форум!
Не става! Дори това което е направил е в пререкание с правилата с които се е съглсил за да бъде модератор тук!

DOHC VTEC

Тема Re: И Аз да кажа нещо.нови [re: PARADOX_sf]  
Публикувано21.11.03 17:51

ADH e prav, ne mojem da iskame takova ne6to. Tozi klub triabva da go ima i noviat triabva da se razvie, a ne da se zatrie!!!
Zna4i, az sam siguren, 4e i za dvata kluba ima miasto pod slanceto taka da se kaje
Problemat na noviat klub e, 4e nikoi ne go znae! Edin nadpis tuk s edin link varhu nego niama da go populiarizira kolkoto e populiarno dir.bg naprimer. Triabva sega da napravime ne6to, 4e noviat forum da se razvie i da go nau4at horata i tova triabva da stane s ob6ti usilia, koito i az bih polojil. Tova 6te e taka da se kaje trud, zaradi ideiata, zaradi fenovete i Honda.
Az predlagam na sre6tata kato se vidime da pomislime kak tozi forum moje da stane po-populiaren. Osven tova mislia, 4e triabva ne iz osnovi, no leko da mu se promeni dizainat, za6toto izglejda leko obarkva6t i neprivetliv na prav pogled. Ako 4ovek e sviknal s nego, kakto az ve4e ne e tolkova obarkva6to, no v parvia moment 4estno da si priznaia i na men mi se vidia malko stranen. Vsiako na4alo e trudno i spored men tozi trud ne e naprazen, tazi ideia 6te potragne i 6te se dorazvie

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.