Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:59 14.11.25 
Автомобили
   >> Honda
*Кратък преглед

Тема CRX sled 92 ..  
Авторgeorgi (Нерегистриран)
Публикувано06.10.03 11:24

Zdr maniasi..!!
Имам един въпрос, а имено ....
Колко струва CRX след 92 година или наречената Del Sol.
Има обява в www.mobile.bg за такава за 4900 ЛВ.
Това реално ли е? Или трябва да се притеснявам за състоянието и?!
Още не съм ходил да я видя, но на снимка изглежда добре. Не мога да се свържа с човека! Други подобни са над 10 000 лв
Благодаря предварително

Тема Re: CRX sled 92 ..нови [re: georgi]  
Автор ADH-HondaМодератор (Honda-Манияк)
Публикувано06.10.03 11:34

Тая обява е измишлъотина. Само като видиш че пише "кожен салон" а на снимката дето е сниман Интериора ясно си се вижда че седалките НЕ СА кожени - става ти ясно че е някоя измислица. И като звъни човек - казва че номера неможе избран в момента и т.н. Демек - някой си е правил майтап Много такива кретени иам - дето пишат обяви щото си нямат работа

Иначе - Дел Сол си е скъпа машина. По принцип - тя не се и намира много много - това е рядко срещана кола, особено в БГ - дали има и 20 такива Ако човек намери Дел Сол за ПОД 7000, 8000лв си е направо късмет !!! Прави си сметка - до колко би могла да стигне цената на ТОП версията с 160 коня мотора с КЛИМА и електрически махащ се таван Едно 13 000лв въобще да не те очудва

Тема Re: CRX sled 92 ..нови [re: ADH-Honda]  
Автор Cтac (CRX seeker)
Публикувано06.10.03 15:24

значи аз бих допълнил още нещо ! такав акола може и да се внесе наистина от Германия но само митническите разходи са около 3200 лева. сложи и транспорт 600( което е доста под минимума), станаха 3800. сложи и около 200 лж за регистрация, екотакса и номера и те станаха 4 хилки ! е, освен ако продавача или вносителят не е някой филантроп, аз друг начин не виждам това да е реална обява !

Тема Re: CRX sled 92 ..нови [re: ADH-Honda]  
Автор mba (непознат )
Публикувано06.10.03 23:43

ADH e absolutno prav. Vij www.autoscout24.de, tam CRX 1990, 110kW e 2750 euro.

Тема Re: CRX sled 92 ..нови [re: georgi]  
Автор emko ()
Публикувано13.10.03 00:21

Znam 4e tuka wyw warna prodawaha edna Del Sol - zelena i s VTEC DOHC dwigatel za okolo 5-6 hil lw. na wsi4ki shte wi se stori mnogo malko, no sled kato q widqh na wynshen wid mi stana qsno otnosno niskata cena. kolata e w MNOGO zle systoqnie (maj s udar otprede) i bez da e oprawqna kakto trqbwa.
naprawo sram za hondata

CRX power D16A8

Тема Re: CRX sled 92 ..нови [re: emko]  
Автор benji_crx ()
Публикувано13.10.03 09:35

sled kato edin CRX struva poveche ot 10hil.mojesh da si predstavish kakuv taralqsnik e tozi ,ako vuopshte e reqlna obqva.moqt e 90g.i za tazi cena dori ne moga i da si pomislq za prodavane.gledah CRX 90,91g.po za 3.500,4000lv.no samo barakudi sus umoreni dvigateli ili chelni udari.pomesli

crx

Тема Re: CRX sled 92 ..нови [re: benji_crx]  
Автор M_TYPE (brakovchika)
Публикувано13.10.03 15:29

opredeleno e barakuda CRX pod 5000lv si e napravo barakuda moje do kum 4500 ama bez djanti i muzika a koito si misli 4e moje da si dokara ot niakade CRX za po evtino neka da se probva nai evtinia ot Germania e 399 euro kato mu sloji6 mito i razhodi po dokarvaneto pak idva na 3800 i bez djanti i muzika a moje da e o6te po goliama barakuda

koito go moje go moje koito ne da gori v ADA

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.